בקשה ל- the greek

julie7

New member
בקשה ל- the greek../images/Emo92.gif

אני מאוד מבקשת אם יש לך אפשרות לתרגם מספר שורות מתוך שיר של דלארס יחד עם להקת הרוק "פיקס-לקס" אני אמורה להקדיש אותו לאדם חשוב . בקשה חשובה .(בתכנית שלי) אם תזדקק לשיר אז כתוב לי במסר האישי את ה- א.ס.קיו שלך ואשגר אותו אלייך. תודה מראש .

the greek

New member
דאלאראס ..רק הוא

רק הוא(כמעט) דאלאראס מסוגל להביא אותך לאהוב מוסיקה שהיא לא בוזוקי וכו', בהופעה ב IERA ODO בישבילי הוא הצליח לעשות. תהנו מהשיר בכיף. Ανόητες αγάπες Τα φέραμε από 'δω, τα φέραμε από 'κει Άντε ξανά τα ίδια, τα ίδια απ' την αρχή Τα φέραμε απ 'δω, τα φέραμε από 'κει Εγώ ξανά στο τίποτα στο γενικά εσύ Νύχτες δίχως όνομα, νύχτες χωρίς σκοπό Χαμένοι από χέρι, χαμένοι και οι δυο Ανόητες αγάπες ανόητα φίλια Λόγια, λόγια, λόγια, λόγια ψεύτικα Λόγια λόγια ψεύτικα Τώρα τι να σου πω, τι να μου πεις κι εμένα Έτσι όπως παίξαμε κι οι δυο με ζαριά πειραγμένα Τα φέραμε από 'δω, τα φέραμε από 'κει Εγώ ξανά στο τίποτα, στο γενικά εσύ Νύχτες δίχως όνομα... ANOITES AGAPES TA FERAME APO THO, TA FERAME APO KE ANDE KSANA TA IDIA, TA IDIA AP TIN ARXI TA FERME APO THO, TA FERAME APO KE EGO KSANA STO TIPOTA STO GENIKA ESI NIXTES THIXOS ONOMA, NIXTES XORIS SKOPO XAMENI APO XERI, XAMENI KE E THIO ANOITES AGAPES, ANOITA FILIA LOGIA LOGIA LOGIA, LOGIA PSEFTIKA TORA TI NA SU PO, TI NA MU PIS KE MENA ETSI OPOS PEXSAME KI THIO ME ZARIA PIRAGMENA TA FERAME APO THO, TA FERAME APO KE EGO KSANA STO TIPOTA, STO GENIKA ESI NIXTES THIXOS ONOMA .... אהבות שטותיות ניסינו כך וניסינו אחרת אבל תמיד חזרנו לדרך הישנה, מההתחלה ניסינו מפה ניסינו משם המוצא היה תמיד – כלום, אבל תמיד את לילות ללא שם, לילות ללא מטרה ידיים אבודות, שנינו אבודים אהבות שטותיות נשיקות ריקות מילים, מילים, מילים, מילים שיקריות מילים, מילים שיקריות עכשיו מה אומר לך, ומה את תאמרי לי איך ששנינו שיחקנו בקוביות שחוקות (** לא מדויק, אבל לדעתי מתאים) ניסינו מפה ניסינו גם משם המוצא היה תמיד – כלום, אבל תמיד את לילות ללא שם ....

ThaGaPa

New member
השיר כתבו והלחינו

שני המלאכים התאומים XRIS & PANOS KATSIMIXAS אוח... אוח... אוח... שהם שרים.... השיר שפרסם אותם הוא MIA BRADIA STO LOUKI הוא שיר איך לאמר היסטורי?, נכס לאומי? אלי YASSO-אני אשמח שתקדיש להם כמה מגה בייטים

ThaGaPa

New member
parallili diskografia

עכשיו חזרתי עוד לא סיימתי, זה דיסק מופלא מחומרים שאספו מאלבומים שעשו בשותף עם כל מיני יוצרים ומבצעים בקישור מפורטים שמות השירים והשותפים Thanos Mikrotsikos dalaras Arleta Nikos Portokaloglou kazantzidis K.A הדיסק קיבל בזמנו 2 אלבומי פלטינה ביוון.

למעלה