בקשה לרייקי

seagalv

New member
בקשה לרייקי

שלום לכם, ובוקר טוב, אשמח אם תוכלו לשלוח רייקי לבת דודתי השוכבת בבית חולים הדסה הר הצופים עם אבנים בכיס המרה, ובגלל דלקת או משהו שהרופאים אינם מוצאים עדיין לא ניתן לנתח אותה ולהוציא את האבנים, בינתיים מצבה הבריאותי הולך ומדרדר והיא רק בת 24. שמה הוא ענבל הלפרין בת אהובה הלפרין. אשמח אם תוכלו לשלוח גם לאמא שלה- אהובה הלפרין בת ברטה דנגור (זילברברג) - שמצבה הנפשי הולך ומדרדר יחד עם מצבה הבריאותי של הילדה שלה, ומתחיל להיות קשה לה לחזק את ענבל מאחר וגם היא זקוקה לחיזוק. אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה רבה רבה שיהיה לכם יום מקסים ונפלא, הרבה בריאות ואושר סיגל

שלום סיגל היקרה. שלחתי רייקי למי שביקשת.

תרגישו טוב שם כולכם. אור ואהבה, יפעת זולר

WTR

New member
איך את שולחת רייקי אם את לא יודעת האם

הבן-אדם שאליו את שולחת את הרייקי רוצה את הטיפול?...

אני יוצאת מתוך הנחה שאם עולה בקשה כזאת לפורום

יש אישור מצד המבקש / המטופל לקבל את הרייקי. ככה זה כל הזמן אצלנו בפורום. אור ואהבה, יפעת זולר

נועיק

New member
שליחת טיפול

לשלוח תמיד אפשר המקבל יקבל רק אם הוא מוכן לכך. מכיוון שהיתה בקשה מצד שלישי, אפשר לשלוח זה לא אומר שתמיד המשלוח יגיע ליעדו ויתקבל, אבל אומר שאפשר לנסות.

gwizard

New member
באותו האופן....

אני יורה כדור לעברך ואת כבר תחליטי האם לקבל אותו או לא. מצטער, אבל אני לא מקבל את הטענה שלך.

נועיק

New member
אם כדור ורייקי היו אותו דבר

אז אין ספק שאתה צודק אבל הם לא אותו הדבר.

../images/Emo13.gif הנה הטעות בהבנה הבסיסית של הרייקי

בניגוד ל 'ירי כדור לעבר', את הרייקי לא יורים וגם לא שולחים ו/או נותנים. ברייקי אנו פותחים ערוץ לעבר המטופל/ת והמטופל/ת והוא/היא שלוקח/ת כמה שהוא/היא צריך/ה לכן גם לא יכול להיות 'עודף' רייקי לאחר טיפול. אם אתה רוצה להשוות זאת לכדור הרי המשל היה אמור להיות כך: אם אני מושיט לעברך כדור, אתה כבר תחליט אם לגשת לקחת אותו או לא.... את הטענה הזו אתה מוכן לקבל? אך בעיה בסיסית עוד יותר שיש לכולנו ברגע שאנו מחליטים לשים מילים על חוויות אנרגטיות כפי שקרה/קורה עם האמונה בבורא. ברגע שניסינו לשים מילים על החוויה החל תהליך ארציזציה [אני בטוח שאין מילה כזו] אבל הרעיון הוא שהורדנו את מה שאנו מנסים לתאר למילים ארציות כדי לסבר את האוזן, ומכאן באו מילים כגון 'יד יה-וה', 'חרון אפו', 'בחוזק יד', 'עיני יה-וה' וכדומה, וכמובן שאין לבורא לא יד ורגל או עיניים או כל איבר גופני גשמי אחר... כך גם עם אנרגיית הרייקי [או כל אנרגיה אחרת] כאשר אני כותב למישהו המבקש רייקי את המילה "שולח" אני מתכוון להגיד שהקדשתי זמן והתכווננות לעבר האדם המבוקש שייקח את האנרגיה הרצוייה לו לתועלתו העליונה... וגם מה שכתבתי כאן בניסיון להסביר - זה לא זה אך מתקרב במשהו להרגשה הפנימית בדיוק כמו הסברים אחרים שניתנו כאן.....

חברים יקרים - מצטערת../images/Emo2.gif

עם בקשת טובתו העליונה או בלי, יש לי חבר ש כ מ ע ט נ ה ר ג!!! כשידיה שלו ביקשה מחברתה לשלוח לו רייקי, רק היא לא ידעה אותו, והוא היה בנסיעה, כנראה קצת ריחף מהאנרגיות שנשלחו, וכמעט נמחץ בין 2 משאיות. את זה גילינו כאשר הוא סיפר בטלפון שכולו רועד, שהצליח לקפוץ מהרכב שלו החוצה ויצא בשלום. רוב מבקשי הרייקי בפורמים ושלא בפורמים לא מקבלים רשות, מצד ג' - גם חברה טובה בשבוע שעבר ביקשה ממני רייקי לאבא של חברה שלה, שאלתי אם הוא ביקש , תשובתה שאינו יודע מה זה רייקי בכלל. מצטערת לא מקובל עלי שמישהו ישלח לי או לבני משפחתי שום אנרגדיות אם לא ביקשתי, כך למדתי ממורי, מניסיוני ואין לאף אחד זכות להתערב באנרגיות של מי שלא מבקש. אין כזה דבר האנרגיה תגיע או אולי לא.
לסיכום תפילתי כמטפלת ומורה לרייקי - "אלוהים תן לי את הכוח לעזור למי שמבקש !! להיות צינור נקי ,להעברת אנרגיה טהורה לכל מי שצריך אותה, בין אם מקרוב או בין אם מרחוק. מבלי להצתרב בתוכנית הנעלה שבראת עבור כל אדם על פני האדמה " בברכת גמר חתימה טובה אור אושר ואהבה אריאלה

בסדר אחותי../images/Emo13.gif אבל למה לצעוק?

מותר להביע דעות שונות, מותר שיהיו חילוקי דיעות, מותר שיהיו 2 דרכים ואפילו שנראות סותרות אחת את השניה, אבל למה בהדגש ועוד את כל ההודעה? לי זה נראה לפחות כמו צעקה או הרמת קול מעל האחרים..... תקני אותי אם אני טועה...

דיברתי בשקט רב../images/Emo24.gif

מודגש כי יש לי בעיה במחשב שמדגיש הודעות ללא שליטה שלי.... אני צריכה לזכור לבטל את ההדגשה. הפרצוף זה של תוהה והמומה- אולי תפוז התכוונו אחרת.. אולי נשמתי זועקת לזהירות רבה בהתערבות אנרגטית , אך לא צועקת. ואני מתקנת כפי שביקשת- אמרתי דעתי לא מעל אף אחד , קטונתי. אני כאחד האדם !! וברור לי שיש יותר מדיעה אחת ויש חילוקי דעות . אז סליחה אם זה השתמע לך כך. גמר חתימה טובה בריאות אושר אור ושמחה לך ,לבני משפחתך ולכולם כאן. כל שתבקשו לו יהי, אמן! באהבה אריאלה

smile2life

New member
נוטה להסכים עם אריאלה

ועדיין - חושב שאם שולחים רייקי ללנמען צד שלישי - ובמידה ואותו נמען לא הביע את הסכמתו לקבלה - אז רק בתנאי שאאותו אדם נמצא במצב של חוסר הכרה. לגבי ההדגשה נראה לי שאריאלה היקרה פשוט שכחה להכניס || במקום הנכון

נועיק

New member
כבר סיפרת את הסיפור הזה פעם

ועניתי שלכל דבר יש כמה נקודות ראיה להגיד שהחבר כמעט נהרג מרייקי נשמע לי מופרך ורק לצורך העניין אראה לך זוית ראיה שונה במעט אך משנה את הפירוש בצורה מהותית - החבר היה בריחוף קל, או נגיד במילים אחרות - בחוסר ריכוז על הכביש הרייקי נשלח ברגע הנכון (איזה מזל שבדיוק החלטתן לשלוח לו) כדי להעיר אותו מהריחוף, ולגרום לו להציל את חייו!!! אז הכותרת עכשיו יכולה להיות - הרייקי הציל את חייו . אנשים מבקשים עזרה בכל מיני מילים. יש כאלה שיודעים להגיד "רייקי" ואולי אפילו להבין את המילה יש כאלה שיודעים רק להרים יד ולבקש עזרה בלי מילים ואז מגיע מישהו אחר המתרגם את בקשתם למילים. אדם המבקש עזרה, יהיה פתוח לקבל אותה לפי מידת היכולת שלו אדם שלא מבקש עזרה - לא יהיה פתוח לקבלתה, ולכן תעבור לידו. בדומה לסליחה של היום - אחרי ימים רבים של בקשת סליחה בין אדם לאדם, היום יש יום שלם של סליחה מול האל. יש הרבה דרכים לעבור את היום הזה - החל מחוסר עניין מובהק ועד צום ותפילות ללא הפסקה, כל אחד ודרכו שלו. אני מאמינה שאם הסליחה נכונה, הרי שהיא תתקבל, ואם הסליחה לא נכונה, לא יעזור כלום - היא תחלוף ותעלם כאילו לא היתה. ואני - מבקשת סליחה מעצמי, ומקווה שסליחתי תשמע ותתקבל ותושלם.

gwizard

New member
אנרגיה

אני לא יודע מה אתה עושה ואיך אתה עובד, אבל אני יודע כי רייקי הינו אנרגיה ולא שונה כלל מכל שאר האנרגיות הקיימות במובן של החוקים שיש בעניין. אחד החוקים הוא שאם אתה שולח אנרגיה (מדמיין אנרגיה יוצאת מנקודה A ומגיעה לנקודה B) אז היא תגיע ליעדה, אלא אם כן היעד הוא אדם עם יכולת לחסום אותך (וזה סיפור אחר). שוב, אני לא יודע איך לימדו אותך, אבל אותי לימדו לשלוח למטופל את אנרגיית הרייקי ולא לפתוח לו ערוץ ולחכות שיקרה משהו. אם הייתי מנסה לרפא אנשים בצורה הזו אז ספק אם הייתי מצליח כי למה שאדם שממש אין לו מושג ברייקי ידע "לקחת" ממני אנרגיה דרך הערוץ שפתחתי ? אותי לימדו כי אין לתת רייקי לאדם אשר ספציפית לא ביקש זאת. זאת הסיבה שאני מתנגד לשליחת רייקי בפורום, כי אחרי הכל, אין לדעת מי מסתתר מאחורי המקלדת ומה המניעים של אותו אדם. רייקי יכול גם להזיק. ברור לי כי הרבה לא יסכימו איתי, אבל זוהי דעתי על סמך מה שידוע לי. לא מתאים לי כי מישהו יפגע בגלל ששלחתי לו רייקי והוא כלל לא ביקש ולא ידע וגם לא רצה. בקיצור, כל אחד יעשה את מה שהוא רוצה, אבל אני לא אשלח רייקי בפורום. נ.ב. לומר "רייקי אנרגיה חכמה" זה כמו יום כיפור - כל השנה רוצחים/גונבים/אונסים/מרמים ואחר כך באים לבקש סליחה - בלוף אחד גדול במטרה להסיר אחריות מעצמך.

נועיק

New member
חוקים של אנרגיות

כתבת - "...רייקי הינו אנרגיה ולא שונה כלל מכל שאר האנרגיות הקיימות במובן של החוקים שיש בעניין..." האם מישהו כתב ספר חוקים על אנרגיות? מוזר, מעולם לא ראיתי או שמעתי על ספר כזה אשמח להרחיב את הידע שלי במשהו כל-כך מדעי וחד משמעי. הנחרצות בה אתה אומר (כותב) את הדברים מעלה חיוך עלי פני בעיקר כי אין נחרצות כלשהי בעולם האנרגטי, שלא לדבר על חוקים ברורים ומובנים. אבל תמיד, כמו שחתום לי למטה, יכול להיות שאני טועה, ואשמח לתיקונים.

gwizard

New member
בבקשה

אני מצרף כמה וכמה לינקים למאמרים אשר כתבתי ונכתבו ע"י אנשים אחרים בנושא. כל מי שלומד מאגיה בצורה רצינית לומד קודם כל את החוקים של עבודה אנרגטית. לדעתי האישית, חבל שלא מלמדים אותם גם ברייקי. מצד שני, אם היו מלמדים אז רייקי 1 היה לוקח שנתיים. חוקי המאגיה מקורות הכישוף הבלתי נדלים

נועיק

New member
רייקי זה לא מאגיה

רייקי זה גם לא כישוף ואין לי מושג למה אתה קושר בין הדברים. רייקי זו אנרגיה. כל מה שקשור ללימוד רייקי וטיפולים אנרגטיים אינו מתחבר בשום אופן שהוא למאגיה ואם למדת שכן, אתה מוזמן לבוא אלי ואלמד אותך את הלא. רצוי לדעת את הגבולות של כל תורת חיים לדעת שלפעמים זה דומה ולפעמים לא ובעיקר - לדעת מתי לא לערבב.

למעלה