בקשה לרונן.

בקשה לרונן.

האמת כבר בקשתי,אבל נדמה לי שלא יצא לך לענות-אפשר בבקשה כשאתה מנתח מניה שתתן גם הערכת מצב לגבי האופציות שלה. הרבה פעמים יש דיליי ביניהם ולפעמים עשיתי נחמד ולפעמים המניה עלתה והאופציות צללו.תודה.

RonenM62

New member
ידידי,

כל נייר זה ניתוח בפני עצמו. אופציה היא נייר בפני עצמו. לעיתים יש לחברה מסיימת מספר מניות ומספר אופציות... עם כל הרצון הטוב... יש גבול לכוחות וליכולת שלי ושל הצוות...

WGFFlame

New member
תקן אותי אם אני טועה

אבל האוציות בארץ ונראה לי כאלה שאתה מדבר עליהם, הם חסרי מחזור, וככאלה אי אפשר לנתח אותם, וככאלה יכולות להווצר תופעות כמו שאתה תארת שהמניה עולה והאופציה יורדת. נראה לי שכדאי לך פשוט להשתמש בB&S בכדי לקבל ערך הוגן לאופציה.

אני מתכוון

לנירות יותר כבדים שם יש מחזורים שמנים כגון אל על וכו... ולרונן-ודאי שזו לא דרישה זו רק בקשה בגלל שסוף סוף יש השלכות מעשיות לעיונים האלו,ובין הסולידיות של מניות לפרעות של המעוף האופציות נותנות מנוף נאה ביחד עם מספיק זמן לתיקון.אני תמיד קונה ניר וגם קצת מהאופציות שלו.אבל זה ענין אישי אם זה מענין עוד אנשים אז שיצטרפו לבקשתי ואולי אז תתרצה.

RonenM62

New member
באופציות באמת קונים מנוף...

הניתוח הטכני לא רלוונטי בהן... יש לחפש אופציות עם מנוף גדול ואותן לקנות בלי קשר לניתוח זה או אחר... וגם שרון (פליים) צודק כמובן...

למעלה