בקשה לקישור

בקשה לקישור

שלום רב איני מצילחה למצוא את השיר "הציפור הכחולה" בYOU TUBE אני מבקשת קישור לשיר תודה רבה מראש

Hedy48

New member
שאלה תכנית: כיצד נכנסים לסל המחזור של הפורום?

ברצוני למחוק את התמונות ששלחתי לסל. תודה מראש

מיכל שמ

New member
סל מיחזור ../images/Emo35.gif לא יודעת למה הכוונה ...

אם את רוצה שאמחק תמונות מסוימות , רק תאמרי לי איזה ואמחק אותן .

Hedy48

New member
Hi Michal

מודה לך על התגובה. ההוראות בפורום אומרות שאם רוצים להתפתר מתמונות אישיות אפשר לשלחם לסל המחזור משם אפשר להחזירם כשיש צורך. אבל אם רוצים הוציאם באופן תמידי צריך לרוקן את הסל מהתמונות. שלחתי את כל תמונותי לסל אבל לא מצאתי הוראות כיצד לרוקנו.

מיכל שמ

New member
הי הדי ,עכשיו הבנתי למה הכוונה

כשאת נמצאת באלבומים שלך ,יש שורה שכתוב בכתום ושם יש סל מיחזור ,אם תלחצי על סל המיחזור ,יופיע לך בצד ימין תפריט כשהשורה הראשונה בתפריט אומרת רוקן סל מיחזור . ככה זה עובד , עשיתי עכשיו נסיון בחשבון שלי . בהצלחה ,ובכל שאלה אני כאן .

Hedy48

New member
הי מיכל,

אין ברשותי אלבומים כי הורדתי את כל תמונותי לתוך הסל כך שאין גם שורה בכתום אבל אולי אחרי שאכניס תמונות חדשות השורה בכתום תופיע. תודה לך. בינתים מצאתי שיר שאולי את לא מכירה כי הוא משנות השישים אבל אני בטוחה שמייק הכיר אותו. היינו כמעט ילדים אז. אני מקדישה לך את השיר הזה. http://www.youtube.com/watch?v=YC1iBKIWgHQ

מיכל שמ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif צחקתי יופי עכשיו ....

קראו לי מיכל בגלל השיר הזה בדיוק , דהיינו אני נקראת על שמו . כשנולדתי הוא היה בראש המצעד והיה מאד פופולארי ולכן החליטו לקרוא לי מיכל . במיוחד שמדובר בשיר על "עיניה כחולות " וגם לי היו עיניים כחולות כשנולדתי , העיניים החליפו צבע ואני נשארתי עם השם שמאד מאד אהוב עלי . תודה

Hedy47

New member
לא יאומן

זכרתי את השיר הזה ולא ידעתי מאיפה וכתוב שהוא משנות השישים. איזה צרוף מקרים. השיר יפה ואני בטוחה שהיית ילדה מקסימה למרות שלא היו לך עינים כחולות.

למעלה