בקשה לצחי

American Girl

New member
בקשה לצחי../images/Emo70.gif

תוסיף יותר גלריות לפורום ויותר טאגליינס
אם חסרות לך תמנות או קטגוריות לגלריות אז יש לי כמה רעיונות אם אתה מעוניין
מי שמסכימה איתי שצריך להוסיף יותר גלריות וטאגליינס שתכתוב בנושא של התגובה
ומי שלא מסכימה שתכתוב

Miss Kitty

New member
יותר גלריות? ../images/Emo3.gif

מה עוד אפשר לשים חוץ מגלריה של כל אחד בנפרד, גלריה של כולם ביחד ואפילו יש אהרון..
מה עוד צריך?

Saucy Girl

New member
../images/Emo45.gif צחי, קח דוגמא מפורום ג'יי לו.

מנדי תעזור לך. הם באמת השקיעו שם.

../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif../images/Emo25.gifקרדיט לארז

מנהל הפורום
פשוט הגלריות מתעדכנות לעיתים קרובות ועשינו על כל נושא אפשרי-ג'ני באדום/כחול וכו'.. קליפים..מגזינים...וכו'..

bsbgirl

New member
חחח אבל עם כל הכבוד

אני לא חושבת שגלריות בסגנון "ניק בכחול" או ווט אוור היו רעיון טוב אולי גלריית הופעות גלריית תמונות ישנות אבל זה קצת מוזר לבקש את זה מצחי כי אני לא חושבת שיש לו תמונות כאלה שלהם נכון?

Torn

New member
היייי

שיהיה לי זמן אני יעדכן את הגלריות, עדיין אני מנהל 2 פורמים, וזה קצת קשה לעשות את הכל לבד
ובכלל בזמן האחרון אני לא נמצא הרבה על המחשב.... בנתיים תשרשרו לפורום תמונות שאתם רוצות שאני יעלה ואני יעלה אותם בימים הקרובים
.

../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif../images/Emo25.gifלא התכוונתי

שתהיה גלריה כזאת, פשוט אמרתי שיש נושאים לגלריות אם רק רוצים. ולא כדאי להסתפק בגלריה של ניק/קווין/ ארון.. אפשר כתבות, שערים של מגזינים, הופעות, אנימציות, רקעים...

American Girl

New member
נכון....

אני מסכימה עם מנדי... אפשר לעשות כמו שמנדי אמרה: גלריית כתבות גלריית שערים של מגאזינים גלריית בקסטריט בייביס(תמונות של הבויז כשהיו קטנים. גלריות אנימציות וולפייפרס גלריית טקסים שהבויז היו בהם. גלריית הופעות. יש מלא אפשריות....

Torn

New member
תעלו את התמונות לפורום

ואני יעלה לגלריות. ד"א עוד כמה שבועות גם לגולשים יהיה גישה לגלריות, וכולם יוכלו להעלות תמונות
.

American Girl

New member
צחי עשיתי שירשור....

עם תמונות מעודכנות תוסיף אותם לגלריות... ואני ימשיך אותו אחר כך עם עוד תמונות פשוט עכשיו לא עולות לי תמונות אני אנסה מאוחר יותר!

Torn

New member
מחקתי הרגע חצי מהשירשור

קראתי את כולו ובאמת התחרפנתם לגמרי
אם אתם רוצות להביע דיעה יש דרך יותר נכונה,שמישהי תפתח סקר והרוב יחליט אם צריך לדבר על אהרון בפורום....

QueIronia

New member
אני אף פעם לא הגעתי לכאן, אבל מנדוש

הראתה לי את ההודעה הזו, אז אני מגיב.... בר, אני אכניס אותך לרשימת הנשים המושלמות בעולם (בכל זאת, אני חייב עכשיו כפול...) מקום ראשון... מנדי, תגידי לי אח"כ במסרים/אייסי אם את רוצה להיות מקום שני...

למעלה