בקשה לפרקים.

בקשה לפרקים.

מאז שהוחל בשידור הסדרה בארץ אני נוהגת עד כמה שניתן להקליט את הפרקים. בהתחלה זה היה בוידאו והאיכות כמובן בהתאם, ועכשיו אני מקליטה על DVD. בעתיד אני מתכוונת להמיר את כל קלטות הוידאו ל- DVD. אני מקליטה כי לא ניתן להשיג עד כמה שידוע לי את הסדרה עם תרגום והתרגום חשוב לי לילדים. לאחרונה עשינו סדר בהקלטות והסתבר שיש לנו כמה וכמה פרקים שפספסנו ולא הוקלטו (למרות שהיה שידור חוזר של חלק מהעונות). אני מעוניינת להשלים ככל הניתן את הסדרה (ומוכנה בהחלט לעזור לפריקים כמוני שחסרים להם פרקים שיש לי). אנא - אם מישהו מכם מקליט, או מכיר מישהו שמקליט אנא צרו עימי קשר במסר, או ענו לי כאן ואמרו כיצד ניתן ליצור עמכם קשר ולהחליף פרקים? ושוב הכוונה רק לפרקים שהוקלטו בארץ - כלומר שיש להם תרגום לעברית. ואם ידוע לכם שיש להשיג את הסדרה עם התרגום על אחת כמה וכמה אשמח לדעת. המון תודה.

סלמאק

New member
את יכולה אולי לציין אילו פרקים

חסרים לך? כי יש לי כמה מוקלטים (לא הרבה), ויש לי כמה מתורגמים... אולי אוכל לעזור, אבל כדי לא לפתח תקוות שווא, עליי לדעת אילו פרקים חסרים לך.

רשמתי לפני.

בתור התחלה הפרק ששודר שבת האחרונה אחר הצהריים. לגבי שאר הפרקים אני עושה עכשיו ויש כי היו לא מעט פרקים ששודרו פעמיים ולפני שאני מטרטרת מישהו אעשה בדיקה שאין לי אותם במקרה. כאשר תהיה לי רשימ המושלמת - אפרסם אותה או אשלח לך במסר. תודה על ההצעה. מה זאת אומרת מתורגמים? ניתן לקבל מסר על העניין הזה? (אם זה מה שאני חושבת שזה...)

סלמאק

New member
הכוונה היא לתרגומים

שאני וצוות מתרגמים מכינים עבור האתר סטארגייט הדור הבא: http://www.stargate-il.com/ תיכנסי שם לפורום ותמצאי תרגומים להרבה פרקים (השאיפה היא להגיע לשלב שבו ישנם תרגומים לכל הסדרה)

למעלה