בקשה לפירוש...

tusha2

New member
בקשה לפירוש...

לילה טוב לכולם! אני מעוניינת לדעת מה יקרה איתי מבחינה זוגית בתקופה הקרובה לכן שאלתי את הקלפים (5 קלפים+סיכום) את השאלה כדלכמן: האם צפויה לי מערכת זוגית בחודש הקרוב? ולהלן התוצאות (מימין לשמאל): 7 מטות, 8 גביעים, מוות, 3 מטבעות, כוח, סיכום-מיזוג. אשמח אם מישהו יוכל לעזור בפירוש... תודה והמשך לילה נפלא

טורנדו1

New member
בוקר טוב טושה../images/Emo140.gif

סיימת מערכת יחסים לא מזמן,וזה השפיע עלייך מפני שזה לא ניגמר יפה.את מאד רוצה שהכל יקרה כל כך מהר אבל לא.יש לך פה קלפי התמודדות,לדעת קודם כל להתגבר על הקשיים שעברו,את לא נתת רקע ולכן אשאל אותך אם מדובר בשני גברים?בכל זאת את צריכה לעבור את השלב של הריפוי,ואז לקחת נשימה ארוכה ולמשיך הלאה,כי בנתיים לא זז כלום אצלך.מקווה שעזרתי לך.אשמח לתגובתך.

tusha2

New member
היי טורנדו...

ראשית תודה על ההתייחסות. נכון, אכן סיימתי מערכת יחסים לא מזמן. אז ככה:היינו יחד שנה (כששנתיים לפני כן היינו ידידים), יום אחד גיליתי שהוא אמר לחבר שלו כמה דברים עלי שממש לא מצאו חן בעיני ולכן התגובה שלי היתה מאוד תקיפה ואימפולסיבית ( הוא התחנן שנתפייס ואני נמנעתי) עד שלא דיברנו שבוע ימים. לאחר שבוע הוא הגיע לביתי וחשב שהכל כרגיל והרוחות נרגעו אבל אני מאוד רתחתי ולא יכולתי לראות אותו מול הפרצוף שלי. החלטנו לקחת הפסקה של חודש שבמהלכו חשבתי על הקשר ביננו בכובד ראש, בתום החודש הסכמתי לסלוח למרות מה שקרה (לא מדובר בבגידה פיזית אלא בגידה באמון), בתנאי שנשפר את המערכת הזוגית שלה הבעתי המון טענות (בלי קשר למכתב), לבסוף הוא טען שהוא רוצה לסיים את הקשר כי הוא לא רוצה שארגיש חנוקה במערכת יחסים שתמנע ממני להתפתח... אני חושבת שראוי לי יחס טוב יותר, לכן אני רוצה לתת לעצמי הזדמנות למערכת יחסים טובה, מפרגנת ואוהבת, לכן חשוב לי לדעת האם תגיע בקרוב. מקווה שהתמונה ברורה יותר, אשמח לקבל תגובה ממך.

צ ל י ל 8

New member
היי טושה ../images/Emo140.gif

האם – 7 מטות צפויה – 8 גביעים לי - מוות מערכת זוגית – 3 מטבעות בחודש הקרוב? - כוח סיכום-מיזוג מצטערת לאכזב אותך, אבל כנראה בנשמתך עוד לא סיימת את המערכת הקודמת. אני חושבת שהפרשנות של טורנדו היתה מאוד יפה. את צריכה עדיין לאגור כוחות ולהיות פחות דקדקנית עם עצמך. עקרונית, אין תשובה ברורה לשאלתך, מה גם שלדעתי חודש זה ממש מעט זמן. את מאמינה שבחודש אחד תוכלי למצוא בן זוג? תקראי את מה שטורנדו כתבה. פרשנות עדינה ונהדרת

tusha2

New member
לצליל

תודה על חוות הדעת הנוספת, אקח זאת בחשבון. ואכן טורנדו פירשה זאת בעדינות ודי בדיקנות, חן חן לכן בנות

למעלה