בקשה לפוקוס

Mad-DawG

New member
בקשה לפוקוס

כשאני מתבונן בפורום הזה, אני שם לב לדגם מוקטן של מה שקורה בדברים גדולים, שסעים בין שמאל לימין כאן בפורום ולשם מה? (בבקשה לא לענות על השאלה..) יש לנוער מספיק כוח ואנרגיה כדי ליצור שינוי. מספיק בדבר הקטן ביותר שניתן יהיה לשנות, לגרום לחיוך, לעשות משהו טוב שיעזור למורל הארצי. אבקש מכם, שתעשו מאמץ, בחג הפסח, עשו משהו למען הסובבים אתכם, משהו שיעשה טוב לאחרים, ואני לא מדבר רק על הסביבה הקרובה שלכם.
בברכת חג שמח, והמון כוח
עמית, [פורום מוזיקה שחורה]

guypele

New member
עם כל הכבוד למסעי האחדות...

הפוליטיקה בארץ היא קיצונית, המצב קיצוני - לכן הפער בין הדיעות גדול. דיון סוער הוא לגיטימי. אם היית מכיר באמת את הפורום היית רואה שיש בו הרבה כבוד הדדי והערכה. זה מה שצריך - לא דביקות לבבית שנטיפיסטית של אחדות ואהבה אלא פרופורציה ונימוס, למרות חילוקי בדיעות המהותיים והקיומייםביננו. חג שמח.

Mad-DawG

New member
האם אתה ציני?

האם אתה בן-נוער שנשברה רוחו? דיבורים על גבי דיבורים, הם דבר לגיטימי בהחלט. איננו מכיר את רזי הפורום, אך אמרת שיש כאן כבוד והערכה בין האנשים, ואאמין לך. אך מה הלאה? דיבורים הם יפים במקומם, אך הגיע הזמן למעשים. יש שיעדיפו מעשים כוחניים, ויש כמוני שיקראו לבני הנוער להראות משהו אחר, מודל אחר. איש איש בדרכו. אך מודל כללי יחדיו. תוכל לפתח מדעותי דיון סוער מלא כבוד והערכה, אך אם במידה ומן הדיון הזה תצא קבוצת אנשים שתרצה לעשות משהו אחר, שיצהירו, שיפנו אלי, שיעשו את הצעד שלהם, שיעברו מדיבורים למעשים, מדעות לביצוע, ואני אהיה מרוצה.

למעלה