בקשה לעצה

Ariela1955

New member
בקשה לעצה

אני יוצרת ומעצבת תכשיטי פיוזינג המשולבים עם חלקי מתכת, חרוזים וטכסטיל. כמו כן אני יוצרת מפיוזינג מזוזות, שלטים לדלת , חנוכיות ועוד. בנוסף אני מעטרת כלי זכוכית בפימו. אני עוסקת בתחומים הנ"ל כשנתיים ועכשיו אני רוצה להתחיל ללמכור בירידים. הפעם הראשונה שחוויתי מכירה ביריד היה במדרחוב בנורדאו, חיפה. המכירות היו דלות ביותר אבל זה נתן לי מושג כלשהו במה הדברים אמורים. השאלה שלי האם יש אפשרות להכנס לרשימה של אמנים שפונים אליהם יזמים כשיש יריד כלשהו ? איך אפשר להשתלב בירידים קבועים כמו ברמב"ם בחיפה . ( אני חיפאית ) או בגראנד קניון בחיפה שמדי מספר חודשים מתקיים יריד ? בפסטיבל הסרטים בחיפה ? שאלה נוספת, האם יש אפשרות למכור בדוכן אחד גם תכשיטים וגם כלים שאני יוצרת ? או שהדוכן חייב להתמקד בתחום אחד ? תודה על כל מידע ועזרה אריאלה

HayaBee

New member
שלום אריאלה וברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

כדי להשתלב בירידים קבועים עליך ליצור קשר עם המפיק של אותו יריד בו את מעונינת. על מנת לעשות זאת אני מציעה שתלכי לבקר במקום, תרשמי אצל המפיק לאחר שבחנת את המקום ולאחר שהסכים להכניסך עקרונית ליריד שלו - תלוי לפעמים בדוכנים דומים הנמצאים כבר, האם רוצה להוסיף דוכן מסוג דומה, האם בכלל רוצה דוכן שלטים, דוכן פיוזינג, פימו......מאחר ואת מאוד מגוונת יהיו מפיקים שידרשו להתמקד בנושא אחד, אחרים לא איכפת להם....יש כל מני. שיחה עם המפיק תבהיר את הכללים ביריד שהוא מנהל. המשיכי לבקר בפורום ותמצאי בו הודעות על ירידים אותם מפרסמים המפיקים בפורום, תוכלי גם להיכנס לבלוג הפורום, יש לינק בחתימתי ובכניסה לפורום ושם תמצאי את רשימת המפיקים הכללית לפי מיקום, תוכלי לפנות ולברר ישירות אצלהם. מאחלת לך הצלחה , הנאה וכמובן פרנסה טובה. חיה

david3745284

New member
מיתון

עם ישראל בתקופת מיתון. ולדעתי העסק הגרוע ביותר זה תחשיטים. זה מותרות שאפשר לוותר. אדם שלא נחוץ לשרשרת וכדומה לא יקנה זאות.במיחד במרכזי הירידים השונים בארץ. צריך לעבור לתחום אחר.

למעלה