בקשה לעזרה.

Nimrod121

New member
בקשה לעזרה.

אני רוצה לקנות חוברות קומיקס מהחנות הזו (DDN, אתה המלצת לי עליה פעם). יותר נכון, אני רוצה להזמין. נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שיש מבחר די גדול של חוברות קומיקס ואני מתלבט ולא יודע מה כדאי. נניח, אני הייתי מעוניין לרכוש חוברות קומיקס בסדרות של X-Men ו- The Fantastic Four. אבל אני לא ממש מבין איך זה הולך. זאת אומרת, ראיתי שיש חוברת קומיקס שנקראת (X-Men 198#) ולפי מה שהבנתי זו החוברת ה-198 במספר שבסדרה הזו. ונניח שאני אקנה אותה, זה יישתלם? כי אין לי את החוברות הקודמות ובטח אני לא אבין את העלילה של החוברת הנוכחית כי לא קראתי את החוברות הקודמות, שמן הסתם החוברת הזו היא המשך של קו העלילה. או שאפשר לקנות את החוברות הראשונות? (זה פשוט לא מצוין שם, אין את כל המלאי). וגם יש כל כך הרבה סדרות ל-X-Men ו-The Fantastic Four ואני לא יודע מה לבחור. Help!

DDN

New member
הסבר

לFANTASTIC 4 יש סדרה רצה אחת, וכותר של ULTIMATE לאקסמן כידוע לי 3 סדרות רצות וכותר של ULTIMATE. כרגע זה זמן טוב (לדעתי) להתחיל לקרוא FANTASTIC 4 כי הוקם צוות חדש, אז דבר עם הבחורים מהחנות, ותבדוק אם אתה יכול להשיג את החוברות החל מ543, שם הוקם הצוות החדש והתחילו עלילה חדשה. לגבי האקסמן, אני לא עוקב אחרי החוברות שלהם כיום כי לא אהבתי את האומנות. ULTIMATE - זה חוברות שמתרחשות בעולם חלופי, ומציגות את הסיפורים בצורה שונה, קצת יותר תואמת לרוח ימינו (בערך) מה הכוונה "האם זה יישתלם"? לקנות חוברת אחת מתוך סידרה לא משתלם, תלוי במטרה שלשמה אתה קונה את החוברת.

Nimrod121

New member
תודה על ההסבר.

שאלתי אם זה יישתלם, כי אולי אני אקנה חוברת אחת מתוך סדרה אחת ואחר כך לא אבין שום דבר ממה שמתרחש.

DDN

New member
זמן טוב להתחיל

MIGHTY AVENGERS רק התחילו, ואולי עוד אפשר למצוא את חוברת מספר 1. THE NEW AVENGERS התחילו מחדש בחוברת 27, ואולי גם אותה עוד אפשר למצוא (יצאה עכשיו 30) (אני כיום מעדיף את הAVNEGERS על האקסמן או על ארבעת המופלאים, אבל זו העדפה אישית שלי)

למעלה