בקשה לעזרה

בקשה לעזרה

שכב"ג נוער תל"ם לפני כשבועיים פורסמה בקשה לעזרה בגיוסים ע"י נועם מסניף יוזמ"ה. אני אישית שמחתי על הפניה הזו וחיכיתי לתגובות. אך עברו שבועיים ואיש לא הרים את הכפפה, איש אפילו לא הגיב לבקשה הזו. אולי אני חדש ואולי אינני מכיר כיצד דברים קורים בנוער תל"ם אבל אני לא מצליח להבין מדוע אף אחד לא מגיב מדוע סניף אשר פונה בבקשת עזרה נישאר מיותם. מתי אנו מוכנים להתגייס לעזרה ולמי? כאשר אני מסתכל על נוער תל"ם אני רואה קהילת נוער אשר תומכת ועוזרת אחד לשני. וזאת על מנת לקיים עצמה כקהילה. אולי אני טועה? האם ערבות הדדית בין הסניפים ובין חברי הקהילה עברה מן העולם? אשמח ללמוד דברים חדשים בברכה אוהד

yuvalberger

New member
היי אוהד

מה נשמע? מאחר ואתה חדש (שזה דפקא ממש טוב ) אני חושב שאולי זה קצת פחות ברור לך אבל אני לא חושב שהבעיה פה היא ברצון. הבעיה פה לצערי היא בפרקטיקה. כי אני אישית לפחות יודע שהייתי מאוד רוצה לבוא אבל זה לא פרקטי כי אני לא יכול הפסיד יום לימודים שלם בשביל שעתיים או שלוש של גיוסים במודיעין ככה שאני לא חושב שאף אחד לא רוצה אני חושב שזה קצת בלתי אפשרי להעלות בקשה כזו לפורום כי אף אחד לא יכול לעמוד בזה ועם כל הצער הכלול בזה צריך לחשוב על פתרונות אחרים ...

הי יובל וכולם!

קודם כל - שמחה על תגובתך לאוהד. הדבר הראשון אליו אתייחס הוא דווקא לא לגבי הרצון או היכולת, אלא לגבי מה שאוהד הזכיר באשר לחוסר התגובה הכללי להודעה. דממת אלחוט שעלתה מן הפורום מתחת לבקשה שלנו. שום התייחסות, הבעת רצון לעזור, ללא קשר ליכולת בפועל. עניין נוסף - אני דווקא כן חושבת שבסניפים בהם לא מתקיימת פעילות גיוסית בחודשים אלו, והם קרובים מספיק להגיע למודיעין לשעה, שעה וחצי (או לכל סניף אחר הזקוק לעזרה, לצורך העניין), חברי השכב"ג יביעו נכונות ומסוגלות לעשות מאמץ חד פעמי לעזור לסניף אחר על מנת להרחיב את שורות התנועה. אבל שוב, מה שצרם יותר, לי לפחות, הוא חוסר העניין המופגן בהודעה. שלכם, דנה

Tiki Torch

New member
ממ תראי

הבעיה הכי גדולה שממנה נובעת דממת האלחוט הזו היא כמות הכניסות לפורום ו\או כמות העניין שמביעים חברי שכב"ג בתוכן הנכתב בפורום. זה דבר מאוד לגיטימי מצד אחד אבל מצד שני זה רק גורם לכך שפשוט לא הרבה אנשים קראו את ההודעה של אוהד ובגלל זה קיימת בעיית חוסר ההעינות. אני אישית קראתי את ההודעה ואני יחסית קרוב אבל יש לי בעיה די רצינית של התדרדרות בלימודים שבגללה אני די מחוייב ללכת לבית ספר כל יום ללא שום אפשרות לחיסורים אבל מה שאני כן אעשה ומה שאני אציע לכל מי שקורא את זה לעשות: לדבר עם האנשים בסניפים שלכם ולברר אם הם יכולים לבוא ולעזור בגיוסים ולא להסתמך רק על הפורום אלא לפנות בצורה אישית. יוני.

למעלה