בקשה לעזרה

בקשה לעזרה

אני מעונינת לקבל את המלצתכם למסעדה חלבית / בשרית כשרה בירושלים לארוע קטן ( 30 איש) חשוב לי שיהיה ממנה נוף יפה או שיהיה במסעדה משהו אוירתי של י-ם . וגם שהמחיר יהיה סביר. אודה על כל עזרה כי אני ממש לא מכירה.

merf

New member
כמה המלצות:

חלביות: בסוגריים בית אנה טיכו שתיהן עם חצר מקסימה. באנה טיכו יש בעיית חנייה גם "שבעת המינים" בגן הבוטני בגבעת רם באה בחשבון לקבוצה בשריות: לימונים שנמצאת בחצר של תאטרון החאן לוגאר

תודה רבה

מישהו המליץ לי גם על פיסיס ועל רוזמרין יש איזה ביקורת עליהם ?

merf

New member
פייסיס היא דגים ולא הייתי בה, רוזמר

רוזמרין לא מומלצת בעיניי - מיושנת, אמריקאית במובן הרע של המילה, ו... סתם. גם המיקום לא משהו.

La la la 20

New member
אני לא אהבתי את שבעת המינים

אולי בגלל שאני לא אוכלת דגים והרב שם התבסס על דגים לקחו אותנו מהעבודה לארוחה וסוג של אכלתי רק גבינות לחם (טעים אבל בלי טקסטורות מעניינות) וסלט המקום מעניין - לא מקסים (יש אגם וממוקם בתוך גן בוטאני ארץ ישראלי) אבל שימו לב!!! הביקורת ניתנה ע"י מבקרת תל אביבית והסטנדרטים שונים כמובן...

תודה , תודה

אני יעזר בכם בעוד שאלה אחת איך קוראים למסעדה שנמצאת ברמון הנציב? האם היא מומלצת?

merf

New member
קוראים לה "מול ההר"

גם לא הייתי שם שנים וגם לדעתי היא לא מתפקדת כמסעדה אלא רק כמקום לאירועים גדולים. באותו איזור יש את "הטברנה" באבו טור, שהיא גם חלבית ונחמדה מאוד, ונסגרת בכיף לאירועים קטנים.

למעלה