בקשה לעזרה

vaselius

New member
בקשה לעזרה

בוקר טוב
אתמול קיבלתי שיחה בהולה מאחד הממונים עלי. משהו שכתבתי הובן שלא כהלכה (הניסוח שלי היה לקוי) והתחיל לעשות גלים בתוך הארגון. כולם כועסים ואני עדיין לא יודע מה המסקנות הצפויות שלהם. הסברתי לממונה הזה את הכוונות האמיתיות שלי ושלחתי לו מכתב עם ההבהרות שלי לדברים שכתבתי . יודע שפעלתי בתום לב ולא כוונה להטיל דופי על הארגון. מקווה שההסברים שלי יתקבלו. לאחר ריכוז נטלתי את שלושת הרונים הבאים: לאגוז אלגיז פרת'רו מה את רואה בפריסה?? תודה

אוקיי...

קודם כל, אני מאוד שמחה שפנית אל הרונים לעזרה, כי במקרה הזה אני רואה איך הם יכולים לעזור לך. שים לב - יש מולך מכשלה אחת, שאם תצליח להתגבר עליה הבעיה עשויה להיעלם, והמכשלה היא שאתה פועל מתוך מקום של רגש (אם זה כעס, אשמה, וכו'). עליך למצוא את הנתיב לפעולה, שהוא מפחות מקום של רגש, ועם זאת, לאפשר לרגש להתאוורר, רק במקום הראוי. אני רואה שמה שהבינו מהמכתב שלך הוא לא כזה בלתי נתפש עליך, כלומר, שאתה עשוי לשדר לחלק מהאנשים בארגון את מה שהם הבינו בטעות ממה שכתבת. המסר אמנם הובן שלא כהלכה, אבל למעשה היא רק קטליזטור, זרז, בתהליך שממילא כבר התחיל להתגלגל במורד. עכשיו עליך, לשנות א תההתנהגות ולא רק לשכנע שהמילים שלך פורשו שלא על פי כוונת המשורר. להתחיל "לשקול מילים". להתנהג באופן יותר מאופק ופחות רגשי. נמאס לך מהעבודה? תעזוב או תבליג, וכו'. אני רואה שחשובה לך היציבות בעבודה, ולכן אתה נכנס ללופים רגשיים. מה שקשה לראות הוא שהמצב הרגשי הזה פוגע ומרחיק את המטרה שלך, ולא ההיפך. לכן, עליך לעשות תרגילי ריכוז פשוטים, כמו מדיטציה, להגיב לאט, וכו', ולנסות להשתמש בשיעור הזה כדי להרוויח לכל החיים קדימה... הצלחה!

למעלה