בקשה לעזרה

Pumpernickel2

New member
בקשה לעזרה

היום הייתי אצל הדודה, ואחת החברות שלה גם היו שם. התחלנו לדבר והיא העלתה את נושא הפאזלים ושיש חנות נורא טובה בדינגוף. חיפשתי בקישורים וגם ברשת, אבל לא מצאתי. אפשרי לקבל לינק לאתר, אם יש להם כזה, וגם לאתר של p&m אם אפשר ויש. תודה.

arielle2

New member
פומפרניקל היקר

לא חיפשת מספיק טוב בקישורים, ראה קישורים מצד שמאל קטגוריית אתרים בעברית. החנות של הפאזלים בדיזנגוף נמצאת בדיזנגוף סנטר קומת קרקע, לא זוכרת באיזה צד. לגבי היותה נורא טובה הדעות בפורום הזה קצת חלוקות. היות והיא החנות היחידה, או אחת משתיים בארץ, שמתמחות רק בפאזלים יש להם מבחר רב יחסית לחנויות צעצועים שהפאזלים הם רק נישה אחת ממכלול הסחורה שלהם. אני למען האמת הייתי שם רק פעמיים והמחירים שלהם נראו לי מאד גבוהים כך שלא קניתי כלום. ומאז שנחשפתי ל- Ebay והאפשרויות הכמעט אינסופיות למצוא שם דברים יפהפיים אני לא רואה את עצמי קונה פאזל בדיזנגוף.

Pumpernickel2

New member
אריאלה יקרה

אני נאלץ לחוזר בי מתודתי, הרי שאין שום קישור לאתר הפאזלים בדיזינגוף, אלא אם כן זוהי משחקים טפשית, ואני משער שהיא לא כזו.

arielle2

New member
אין צורך להודות פעם שנייה

החנות בדיזנגוף היא חנות פיזית. אין לה אתר באינטרנט ככל הידוע לי. אתר הפאזלים הישראלי הוא http://www.puzzles.co.il/ וזה הלינק שמופיע אצלנו בקישורים. ככל הידוע לי אין קשר בין אתר האינטרנט לבין החנות. מקווה שהפעם הסברתי טוב יותר.

מממאיה35

New member
החנות בסנטר

נמצאת בצד הצפוני, מול הסופר פארם בקומת הקרקע (ליד הום סנטר). יש להם אחלה מבחר אלא שהוא קבוע ולא מתחדש יותר מידי. טוב אני מתארת לעצמי שזה בגלל שהחברות המייצרות לא מחדשות את המלאי כל שבוע אלא פעם ב..

למעלה