בקשה לעזרה

merav119

New member
בקשה לעזרה

היי כולם. אני יודעת שזה בטח יהיה מוזר, אבל אני מקווה שתוכלו ותרצו לעזור לי. אני סטודנטית למדעי החברה באוניברסיטת תל אביב, ועושה עבודה על הפורום שלכם... אני בעצם בודקת האם הפורום עוזר למי שמשתתף בו, איך הוא בדיוק עוזר, למה כיף לכם להשתתף בו, האם הוא עוזר לכם להשתלב בארץ החדשה שנאלצתם לעבור אליה. מקווה שתענו לי ותעזרו... תודה רבה מירב

Vancouverit

New member
היי מירב...

אז הנה... תקראי את ההודעןת שלי ותביני שהמקום הזה הוא עוזר להוציא כמה רגשות ומחשבות שלאחרים פשוט אי אפשר. כי הם לא מבינים את ההרגשה. גם ככה כאלו חדשים כמוני כאן מקבלים את העצות והעזרה והאוזן הקשבת שהם צריכים כשהם לבד, מכאלו שחווים או חוו את ההרגשה הזו. בנוסף אם שמת לב בפורום פעמים רבות מדברים על נושאים שמשווים את האלמנטים השונים בין הארצות השונות ... יש כאן עצות לגבי בתי ספר עבודה וכל מני כאלו... מ.. כשיעלה לי משהו אחר בראש אני אכתוב לך שוב נ.ב גם אני עשיתי עבודת מחקר, אבל על הקשר בין הופעת סטריאוטיפים מיניים נשיים בפירסומות לבין העמדות השונות בין בנים לבנות... תוצאות מעניינות אם תרצי אני אפרט. בהצלחה

merav119

New member
תודה

המון המון תודה עזרת לי מאד העבודה שלך נשמעת מרתקת. אם יבוא לך להוסיף לי משהו, אני אשמח. גם בקשר לעבודה שלי וגם בקשר לעבודה שלך...

Vancouverit

New member
בבקשה...

תחלס... מוזר לי איך הצלחת להגיע לפורום הזה ולהחליט שהוא מרתק... אבל לפי מה שאני מבינה יש לך הרבה נקודות מבטח בענין הזה. זה תלוי גם בגישה למחשבים... וכל מני כאלו. מה המשתנים שלך ואיך את מודדת ומיסמת את העבודה?

merav119

New member
הפורופ הזה מעניים כי

הפורום הזה מעניין בעיני בגלל שנחמד לראות איך אנשים פה מתמודדים עם זה שהם עזבו את הארץ. מבחינת משתנים - זה סוג מחקר אחר, מחקר איכותי, ללא משתנים מדידים, לא חשוב, אני בעיקר מסתכלת על מה מדברים, איך מדברים, איך עוזרים אחד לשני וכל מיני כאלה

merav119

New member
בשיא הרצינות

אני דווקא מאד רצינית. הפורום שלכם מקסים ומעניין בעיני, ובחרתי דווקא בו כדי לעשות עבודת מחקר שלמה.

למעלה