...
הציטוטים שוב לא מדויקים(אבל אני מנסה). טאי:"זה הבית.כדור הארץ. אבל אני לא בטוח שאני שם עכשיו" טאי מציג את החבר'ה: "זאת סורה, היא בסדר בשביל בת" "וזה מאט. סתכלו על השיער שלו" "הילד הקטן הזה הוא איזי,הוא בטוח שהוא היה צריך ללכת לקייטנת(מחנה)מחשבים" "זאת מימי, אתם בטח יכולים לנחש מה הצבע האהוב עליה" "או וזה ג'ו,אבל אל תפחידו אותו הוא עלול לעשות במכנסיים" עוד במחנה הקיץ מתחיל לרדת שלג. טי.קיי:"אני רוצה לבנות איש שלג גדול" סורה:"בררר...קפוא כאן ולא הבאתי מעיל" טאי מוכיח שאני לא הסנילית היחידה:"היי, מה השם שלך.?..איזי!בוא החוצה אתה חייב לראות את זה" סורה במשפט קלאסי לטאי:"טאי,תהיה זהיר" מימי(כשהם כבר בעולם הדיגיטלי,אחרי התקפת קוואג'מון):"טנמון(לפני פאלמון) דברי איתי!" מאט:"היי טסונומון תתעורר!" קוואג'מון מופיע שוב,הדיג'ימונים מחליטים להילחם והילדים לא רוצים להרפות מאחיזתם בהם: טסונומון:"אנחנו יכולים לעשות את זה!.תן לי ללכת(למאט שמחזיק בו בחוזקה),תן לי ללכת,תן לי ללכת(ככה עוד כמה פעמים)......!" בערך זה מה שכול הדיג'ימונים אומרים באותם הרגעים. מימי בקול בכייני-דאגני:"טנמון,גם את?" קורומון:"אני מצטער טאי.קדימה!" ושנייה אחר כך כשהדיג'ימונים כבר משוחררים "כולם קדימה דיג'ימונים!" איזי:"אל תלך מוטימון" מאט:"לא,חכה, אל תעשה את זה טסונומון" טי.קיי(הוא היה כאן ממש חמוד):"אל תלך" יש עוד כמה שטויות בסגנון ואז הם גודלים. סורה:"מה קרה לחברים הקטנים?" טאי(בשוק טוטאלי):"הם...גדלו!" לאחר הקרב טאי והחבר'ה מאושרים:"קורומון או אגומון או מה שלא תהיה!הצלחת,הצלחת...(שוב הרבה התלהבות וחזרה על המשפט בקפיצות שמחה)!" הם נופלים מהצוק וטאי אומר שהם רק הכירו את החברים החדשים ושואל אם כבר הם עומדים לאבד אותם?ועונה לנו הצופים שהוא לא חושב ככה. וככה בעצם נגמר הפרק. צריך לקחת בחשבון שהציטוטים פה היו לגמרי לא מדויקים,הטקסט שטלי שמה הזכיר לי חלק מהדברים,אבל לגמרי לא באופן מדוייק,מקווה שעזרתי בכול מקרה(אני אלך כאמור לצפות בקלטת ואהיה יותר חכמה)