בקשה לעזרה

סיי

New member
בקשה לעזרה

בקשה לעזרה !! שלום ותודה לכל מי שעוצר כרגע וקורא בקשה זו שלי. לא קל לי לכתוב, אבל לצערי אין לי ברירה. ידוע לכולם שהמצב הכלכלי בארץ לא מזהיר והרבה אנשים נקלעים לקשיים שלא חלמו שיקלעו אליהם. אני אמא ל-4 ילדים, בעלי עובד ואני לא עובדת עקב פיטורים ממקום עבודה שנעשו בו קיצוצים ופיטורים לפני שנתיים עם הדרדרות המצב הבטחוני שהשפיע על התעסוקה באזור. אבל למרות זאת אני מאוד רוצה לעבוד רק שלא מקבלים אותי בגלל מגבלות מסויימות הקשורות בבריאותי. לכן, עם משכורת אחת וחשבונות שהמדינה לא שוכחת לגבות מכל אחד מאיתנו כל חודש (ארנונה, מים, חשמל , משכנתא ועוד ועוד...) כבר לא נשאר כלום מהמשכורת האחת כדי לתת ל- 4 ילדים את מה שהם זקוקים לו מאוד – מזון, בגדים, חימום בחורף ואני לא צריכה לפרט כי כל אחד יודע לכמה ילד זקוק. המצב הלך ונעשה קשה עם הזמן. לא תמיד היה כך, הסתדרנו יפה מאוד אלא שלאחרונה (יותר משנה) אפשר להגדיר את מצבנו כקשה מאוד. קשה לי לבקש, אך אני מבקשת כי אני חושבת על ילדיי, מכל מי שקורא בקשה זו, לשלוח 10 ₪ בלבד ולמי שקשה – אפילו 5 ₪ ואני בטוחה שזה יעזור לנו להתגבר על המשבר הכלכלי הקשה שאליו נקלענו ולא אתבייש לומר, עד חרפת רעב (בלי להגיד לאף אחד). אנא עזרו לנו במעט הזה ולנו זו תהיה עזרה גדולה שלא תשכח. כי עם כל 10 ₪ אוכל לקנות חלב לחם ביצים ודברים רגילים שגם אותם קשה כעת לקנות. אין בכוונתי להתעשר מסכומים קטנים אלו אלא רק להרגיש שאפשר לקנות את החיוני ביותר לקיום היום יו7מי. אנו דוגמא לאנשים שהיו במצב יחסית טוב והמצב הכללי במדינה גרם לנו לרדת כמה מדרגות שקשה לעלותם בחזרה. למי שמעוניין לשלוח אנא שלחו לכתובת: סיוון כהן ת.ד. 1464 ראש-פינה 12000

קרן משם

New member
מוזר......

אך בנאדם שהגיע לפת לחם גולש באינטרנט?! סתם תוהה.... ללא קשר הודעה מזעזעת!

ממש כואב לקרוא הודעה מעין זו.....

אבל באמת כמו שקרן אומרת אינטרנט?. זה לא דבר זול ודבר שני ....גברתי באמת כואב לשמוע כל מצב שכזה אבל יש מספיק גופים שאת יכולה לפנות אליהם ולקבל מהם עזרה לדוגמא: פני אל חב"ד במקום מגורייך תאמיני לי הם יעזרו יותר ממה שאת יכולה לתאר אז בהצלחה

קרמבובת

New member
תגידו קרן וחן...

השתגעתם או מה???? עד היכן יכול להגיע שגעון השואו אוף שלכן??? אתן לא מתביישות??? חשבתן על האפשרות שמישהו נתן לה להכנס 5 דקות מהמחשב שלו בבית או בעבודה כדי להכניס הודעה??? מה זה עניינכן בכלל? אם אין לכן איך לעזור תשתקו.. כמה פוזה אלוהיםםם ועוד על מה??? על מי????

קרן משם

New member
קודם כל הטונים שלך כמו K300

מצטערת שאני זקוקה שאנשים יחשבו בשבילי ויעלו רעיונות אך ייתכן שהיא גולשת? באמת תודה! וכן, באמת אין 5 שקל מוכנה לתת לי? (רק שבבקשה תפרטי ל$ לפני השליחה) כשאני אתהה בכל נושא שהוא, אכתוב את מה שיש לי מבלי לדפוק חשבון מה קרמבובת תגיד ....באמת, בטונים האלה אפילו אמא שלי לא פנתה אלי! שגעון שואו אוף? פוזה? נראה לי שאת מחפשת להעלות את הרייטינג של עצמך....תחזרי לשרשור לשחרור הגב התאים לך יותר שם! פוזה? סת´כלי במראה ותראי מי הפוזאיסטית מבין שתינו! אימ´אלה ....אנשים פה שכחו שבמדיה הזאת כל אחד לוקח את הדברים בדרך שלו....חלק מאמינים (כמוך) וחלקם הגדול סקפטיים וטוב שכך! יש לקחת הכל בפורפורציות! ובדמוקרטיה כמו דמוקרטיה מותר לכתוב דעות לטוב ולרע כל עוד זה נעשה בצורה מכובדת ולדעתי הודעתי היתה מכובדת משלך! לילה טוב!!!

אוחתייייייייייייייייייייייייייייייי

מחפשת אותך כל היום יו
ככה שלום ככה בורחת לא יפה
שלחי איזה חיבוק קטן לאחותך הגדולה..חיחיחיחייחיח טוב נפגש בקולי מחכה לך!

קרן משם

New member
לא יכולה קולי יקירתי.....

כולם ישנים אצלי.... אבל אם זה בנוגע למסר מהמנהל/ת ההוא אבדוק את הנושא.. קבלי
מספיק ת´עצבנתי להיום פחחחחח

קרמבו...........

תקשיבי.....ותנמיכי תטונים את לא הגננת ולא השומרת קודם כל תקראי מה שכתבתי אחר כך תפנימי לא ביקשתי ממך להגיב להודעתי יש לך ברירה פשוט לעבור הלאה אל תדברי על בושה.....תסתכלי קודם על הדבשת אומנם אני לא חייבת לך הסבר אך למען חבריי פה...אני יסביר ואולי גם תביני....ותעשי לי טובה התקפות....לא עליי בבקשה ולגביי פוזות?.............תסתכלי על עצמך מה חיפשת פה בתגובה הצינית שלך?....חיפשת אהדה?......חיפשת חנופה?....או פשוט זה משעמום?...... תחליטי בעצמך. ועכשיו...להסבר....גם בעיניי היה תמוה עניין האינטרנט דבר שני המלצתי לפנות לחבד...הם עמותה שעוזרת לנזקקים מבלי לנסות להחזיר בתשובה...אלא נותנת עזרה נטו. אז יאללה תעשי טובה....ותזפזפי הלאה...ממני ואילך יום טוב שיהיה לכולם....אפילו גם לך

../images/Emo2.gifלקרמבו סתם שימי לב..../images/Emo13.gif

בכניסה קלה לכרטיס הכותב\ת אפשר לבדוק ומצוא את המימצאים הבאים שזה או מציף או מציפת בהודעות בפורומים הנה כנסי עשיתי בשבילך את העבודה
חבל על האנרגיות בנות!!! תנו נשיקות..ויאללה למיטה.. או רגע רעיון יותר טוב בואו ונשים את חנוש באמצע וניתן לו נשיקות
חני רעיון נחמד נכון
יאללה גם אני פיפי ולישון... צ´אווו

קרן משם

New member
זה לא אומר כלום מלבד ש....

אולי במקום 5 דקות מההוא עם האינטרנט היא קיבלה חצי שעה ואז שמה "שלטים" בכל פינה בפורטל! ועוד משהו..מה שגרם לי לתהות זה לאו דוקא החיישנים הסקפטיים שלי אלא כי הודעה מסוג זהה לחלוטין (זהה עד כדי תאום!) היתה לפני כמה זמן בפורום אחר והועלו שם סוגיות לדביי אמיתות ההודעה מסיבות שונות שלא אפרטם פה! פשוט קיבלתי פלאשבק עם קריאת ההודעה הנ"ל שוב... יאאלה הלכתי לעשות פיפי ואגב-בעלי מספק אותי את את האמצעי(ההוא) תציעי לאחרים!

למעלה