בקשה לספויילר!!

סאאפיר

New member
בקשה לספויילר!!

שמישהו שראה כבר את כל העונה השלישית והתחיל את הרביעית בבקשה יכול לעשות לי כמה ספויילרים נחמדים?? תודה מראש!

m e m o r y

New member
בתור מי שראתה עד סוף עונה 4

אני רק יכולה לומר שכ"כ חבל לי לקלקל עם ספויילרים
לכי תורידי לך את עונה 4 ותבלי

קים19

New member
אני חייבת לומר ../images/Emo58.gif

שהעונה ה4 ממש הרסה לי את הסידרה.פשוט זוועה

m e m o r y

New member
../images/Emo12.gif למה?

אולי רק הפרק האחרון, אבל כל השאר ממש ממש אהבתי (ההסתייגות היחידה שלי היא שהתחלתי לראות מעונה 3, אולי בגלל זה)

קים19

New member
ביגלל ש....../images/Emo58.gif

שקווי העלילה היו מטופשים-דוגמא :לא אהבתי שהם סגרו סופית את קו העלילה בין קימבר לכריסטאן והכניסו את מישל,שלא אהבתי אותה ועוד שמו את קימבר ומאט יחד ועוד הריון???? יש הרבה דוגמאות זאות פשוט הייתה עונה לא טובה ,אבל מה שלי הכי היפרע זה קו העלילה של קימבר וכריסטאן.

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gifעונה 4../images/Emo190.gif

ממש מסכימה לגבי קווי העלילה של עונה 4- לא הייתי מרוצה מכלום!!!! מאט וקימבר- שבר את שיא החולניות
והיא גם ככה תמיד איכשהו תרצה את כריסטיאן... הפריע לי גם כל הסיפור בין ג'וליה ושון עם התינוק ועם הבגידות אחד בשני עם הפסיכופתית ועם הגמד... אהבתי רק את הפרק העתידי הזה שהם עשו... בקיצור הייתה עונה מעניינת אבל קווי עלילה ממש ממש רעים!!! אנ וגם שנאתי שהחזירו את המאפיונר המגעיל ההוא (שכחתי איך קראו לו, הקירח עם האישה שנראית ערביה) איכסה

limors2

Well-known member
היא../images/Emo58.gif

לא הרסה לי לגמרי את הסדרה, אבל היא הייתה פשוט איומה

קים19

New member
גם יש מידע על 5-בערך ספויילר|ספוילר

על עונה 5:ניקול קידמן ,מדונה בין השחקניות האפשריות שיופיעו בעונה ה5,נאמר שכול הדמויות הראשיות חוזרות בעונה הבאה,שמישל לא תחזור לעונה הבאה( תודה לאל)- יש רשימה של מי יחזור ומי לא,קווי עלילה שהיסתיימו לחלוטין ......

למעלה