בקשה לניתוח כתב יד

Derish

New member
בקשה לניתוח כתב יד

שלום לכולם, רצ"ב קטע בכתב ידי, נכתב ביד ימין. לעיונכם בזמנכם החופשי. מבקש שתנתחו בשיטת "חוסך שבטו - שונא בנו"... אל תחששו לפגוע ברגשותיי, פשוט תגידו מה אתם רואים
בתודה מראש ובברכת חג אורים שמח!

shamon51

New member
למי שמתקשה בקריאת הטקס

ה מ-סופית מצוירת באופן ייחודי ועל כן כתוב שם
"לכבוד חברי הפורום, שמי ואדים ולאחרונה ... בשורה השניה בסוף כתוב: "בתחומי האלקטרו - אופטיקה והאוויוניקה" הואת "ט" נמוכה האות "ק" קופצת למעלה ואילו הרגל שלה לא יורדת מתחת לקו

Derish

New member
תזכורת

עברו שלושה ימים ללא תגובות... כפי שאני רואה את זה, יש שתי אפשרויות: 1. תוך כדי ניתוח, ראיתם בכתב שלי נטיות רצחניות או קרימינליות מסוג אחר, יצרתם קשר עם המשטרה והם בדרך אליי ברגעים אלה. 2. ניסיתם לנתח את הטקסט שלי, אבל כל המומחיות שלכם לא הספיקה ולא הצלחתם להסיק שום מסקנות. מרוב בושה, כולכם עשיתם חרקירי. וברצינות, בפורום נראית מגמה ברורה: ברוב המקרים זמן התגובה הוא בין כמה שעות ליומיים. כל מה שמעבר לכך בד"כ נשאר ללא מענה. מכאן, המלצתי למנהלים: אם אתם רואים שאין תגובות ענייניות תוך יום-יומיים, פשוט תמחקו את השרשור. אני בספק אם מישהו יעלב. בכל מקרה, תודה לשמעון על ההתייחסות.

ptt0ttp

New member
לי נראה כי המנהלים פשוט נטשו

לי נראה כי המנהלים פשוט נטשו את הפורום. זה כבר קרה בעבר בפורומים אחרים שבהם אני שותף. שם מה שקרה הוא שלאחר שהמנהל הבין כי אין לו זמן להתעסק בפורום הוא הכניס מנהל אחר או מנהל נוסף.

pumiki25

New member
חמוד! ../images/Emo6.gif

אני אמנם לא יכולה לדבר בשם השאר - אבל אני יכולה לומר לך שכתב היד שלך מאוד הרשים אותי בייחודו, ושאפילו שמרתי לי אותו - אני עושה זאת לעיתים נדירות. מפאת עניינים אישיים שלא הספקתי לסדר נבצר ממני להביט בכתב, לסקור אותו קצת ולנתח...מתנצלת. אני יכולה להבטיח, עם זאת, שמאוד אשתדל לשתף אותך בתובנות שלי במהלך הימים הקרובים - אפילו במסר, אם תרצה.

shamon51

New member
שאלה להבהרה?

האם אתה חותם עם D גדולה באנגלית ? או שאתה חותם בעברית? === סימנים ==== אות "ט" "א" = קטנות מדי יחסית לאותיות האחרות אות "ג" = נפוחה אות "ק" = גדולה מדי, יחודית, פורצת למעלה, חסרה למטה אות "ם" = ייחודית אות "ד" = קמר עליון יורד למטה "ואדים" "ולדעת" אות "נ" =יורדת מתחת לקו עם קערה נעה אות "ת" = צרה ב "בהתבסס" וזוויתית ב "השתחררתי" "בתחומי" וגם באחרות קווי בסיסי השורות = ישרים שוליים ימניים = נפתחים חתימה בעברית = דומה מאוד לשאר הכתב חתימה עם D = בנראה שזו החתימה שבשימוש? חיבור לוליאני "ו" ל "ד" במילה "עבודה" במילה "שירות" (שורה 1 בסוף) יש כיפוף בקצה האות "ת"

shamon51

New member
רשמים

שלום ואדים, טיפוס אמיתי, ישר, עקשן לעיתים, עצמאי בדרכו יכולת יצירתית אומנותית גבוהה, שואף ליחודיות מפגין את יחודיותו כלפי חוץ לא בצורה בוטה, אבל שכולם יידעו. שאיפה ויכולת התמדה בדרך למטרה. הקשר לקרובים אליו לא מאוזן - לעיתים מתרחק לעיתים מתערב להם יותר מדי במעשים. הערכה עצמית נמוכה גורמת לתנודות בהתנהגות
לעיתים התכנסות לתוך עצמו
"התנפחות" ונסיון להרשים בייחודיות שלו אות "ל" = מצוירת כ V וממנו צומחת האות למעלה ב "טקסט הנ"ל" אות "ט" "א" = קטנות מדי יחסית לאותיות האחרות אות "ג" = נפוחה אות "ק" = גדולה מדי, יחודית, פורצת למעלה, חסרה למטה אות "ם" = ייחודית אות "ד" = קמר עליון יורד למטה "ואדים" "ולדעת" אות "נ" =יורדת מתחת לקו עם קערה נעה אות "ת" = צרה ב "בהתבסס" וזוויתית ב "השתחררתי" "בתחומי" וגם באחרות קווי בסיסי השורות = ישרים שוליים ימניים = נפתחים חתימה בעברית = דומה מאוד לשאר הכתב חתימה עם D = בנראה שזו החתימה שבשימוש? חיבור לוליאני "ו" ל "ד" במילה "עבודה" במילה "שירות" (שורה 1 בסוף) יש כיפוף בקצה האות "ת"

Derish

New member
D

תודה על התגובה. אני תמיד חותם ב-D, אבל מה שראיתם בטקסט זה D רוסית. באנגלית אני כותב אותה אחרת לגמרי.

למעלה