בקשה למשחק

RoCiSTiT

New member
בקשה למשחק../images/Emo80.gif

האם אתם מכירים משחקים,שהם משחקים שבעצם,מטפלים ובנים-אני חושבת שקוראים לזה סימולטורים. גם משחקים שצריך למכור דברים אני ממש אוהבת כאלה,אני מנסה לחפש...אולי למישהו יש?

3has3

New member
היי

אני גם ממש ממש ממש אוהבת את המשחקים האלה אבל לא נראה לי שמישהו בכלל פה.. כבר יומיים שהם לא עונים לי.. יש לי כמה משחקים ממה שאת רוצה: מלך הפלאפל (מכירה?), מכירה של גלידות (רוצה?), יש משחק ממש ממש חמוד שהוא בעצם מין משחק דייטים.. בכל פעם יש לך משימה (זה כאילו מספר ימים), וביום האחרון, את צריכה להגיע לדייט.. אני הגעתי במשחק לשלב 4 ומאז אני תקועה, יש משחק של שליחות פיצה (רוצה?) אני אחפש עוד.. לא עולה לי שום דבר כרגע.. תכתבי לי ממה שכתבי מה את רוצה ואני אשלח לך בשמחה.. מקווה שעזרתי, חנה

3has3

New member
אופס!../images/Emo206.gif

בטעות לא עניתי לך על השאלה (על המשחק..) אני אחפש אוקיי?

RoCiSTiT

New member
אממ

מלך פלאפל מכירה,גלידה-מכירה[משחק מגניב],מכירה,שליחות פיצה מכירה. תודה,וכן בואי נחפש ביחד.

מקס6

New member
היי חמודה אל תיקחי ללב שלא עונים ,

לך זה לפני חג ,את יודעת ניקיון וסדר בקיצור בלגן אז קחי הכל בסבבה חוץ מזה אנחנו בקטע של משחקי בריחה זה יותר אתגרי אז שיהיה לך חג שמח וכשר

למה?!

אני דווקא מאוד אוהבת את סוג המשחקים שהיא אמרה. אני כמובן אוהבת גם משחקי בריחה... אבל את הסוג של הסימלוציה וזה אני יותר אוהבת. אגב, אם אני אראה משחק מהסוגים שאת רוצה אני אשלח לך.

מה הקשר?

אמרת ש"אנחנו יותר אוהבים משחקי בריחה" ואני מתקנת אותך. אנחנו זה מה? כל הפורום? ואני לא כ"כ אוהבת את זה..

מקס6

New member
ראשית התשובה הייתה לגבי,,,

למה לא עונים לה . שנית את לא חייבת לאהוב . ולבסוף , בשביל ילדונת את מזזזזזה עצבנית אההה גם שיהיה לך חג שמח

ותגובה אליך מקס..

אני הגבתי אליך, לא בגלל כל ההודעה, אלא רק בגלל חלק קטן ממנה. וזה רק מוכיח שאתה לא קראת את ההודעה שלי. אמרתי שאני אוהבת את זה, אבל אתה לא חייב לומר שאנחנו אוהבים את זה יותר מכל השאר. ודבר אחרון, אני לא ילדונת, והעיקר שאתה אומר שאני עצבנית.. וגם לך שיהיה חג שמח!

מקס6

New member
אם לא איכפת לך,,,

את יכולה לומר לילדונת שרק אני עניתי לך אז קצת "רספקט"

RoCiSTiT

New member
מקס../images/Emo80.gif

אם אתה מוצא כ"כ טוב משחקי בריחה,,אולי תנסה למצוא לנו גם משחקי אסטרטגיה וסימולטורי בניה? בבבבבבבבבבבקשששה;[;[;[;[[;[;[;[[;[

למעלה