בקשה למקלט מדיני

Goldust

New member
בקשה למקלט מדיני

שלום רב האם לאור המצב הבטחוני בארץ ניתן לבקש מקלט מדיני והכרה כפליט באחת ממדינות האיחוד האירופאי? תודה מראש

Woking

New member
לבקש אפשר

אבל גם אם יתנו לך אשרת פליט, זה לא יקרה, אבל נניח, אז תצטרך לחזור למולדתך האהובה ברגע שהאיום על חייך יוסר.

airdene

New member
אתה יכול לטוס לקנדה ולהצהיר שהינך

פליט. הצהרה זו תקנה לך חודשים ארוכים של שקט ואז יכול להיות שתוחזר לארץ. יש עוד חומר על כך בארכיון הפורום ישראלים בקנדה.

chickensoup

New member
No

To prove that you are a refugee you have to show that you are fearing persecution for a convention reason, such as religion, political opinion, ethnicity ect... if you are just fearing a state of war in your country, you will not qualify. this info is correct for the UK, France, Germany

Woking

New member
thank you, sir

על פורום ישראלים באירופה (691) כבר שמעת? זה עוד אחד מרשת הפורומים שלי, ואני מנסה לעשות קצת up-selling.

chickensoup

New member
I read the forum quite often

thanks. and it is madam for you!

forglemmigej

New member
בכלל לא בטוח שהעסקה כדאית

קודם כל ישימו אותך במרכז לפליטים בבירור. לא תוכל לעבוד, לפתוח חשבון בנק או לשכור דירה איפה שתרצה.התנאים הם לא משו לחיות ביחד עם כל מיני אנשים ממדינות עולם שלישי.זה לוקח לפעמים שנים עד שמאשרים את הסטטוס זה לא שאתה מגיע אומר אסיילום וטראח בום אתה מקבל את זה. עוד דבר הם ישאלו אותך איך בדיוק הגעת עם הדרכון (בדרך כלל העלאק פליטים מדיניים "מאבדים" את הדרכון בדרך) כי אם אתה בסכנת חיים אז אין לך זמן לקנות כרטיס וכאלה ועוד הגעת בטיסה ישירה מהארץ שזה התנאי הראשון לקבלת מקלט מדיני.הם גם מבררים בישראל מי אתה ומה אתה ואם למשל אפילו לא חיית באיזור הצפון אלא בקריית אונו אז בכלל הלך עליך. קיצר בגלל שהרבה אנשים בשנים האחרונות ניצלו את טוב ליבן ותמימותן של מדינות אירופה השונות היום כמעט בלתי אפשרי לקבל מצב של פליט.

chickensoup

New member
Not quite accurate

You will only be detained if the Home Office " fast track" your case. You may ask the Home Office for permission to work, but once your application is refused, you will not be able to work. It used to take years to deal with asylum applications, but now the general time scale is about 4-6 months, unless of course your case is fast tracked ( about 1-2 months) but you are right about your end conclusion!​

forglemmigej

New member
הוא לא שאל על אנגליה

אלא באופן כללי על אחת ממדינות האיחוד. אני עניתי לו על מה שאני יודעת מדנמרק.

היי היי היי פורג'!

קרית אונו היא מקום מאודדדד מסוכן כיום! לא לזלזל! לא ראית את הפוסט האחרון בבלוג של מיכל?

למעלה