בקשה למציאת קטעים...

nitnt

New member
בקשה למציאת קטעים...

ברשותי שני האוספים של קצרים בדי וי די ורציתי לשאול האם יש קטע/ים של קצרים העוסקים בליקויי דיבור/בעיות דיבור. אם ישנם קטעים כאלו אני אשמח אם תתארו לי אותם ואוכל למצוא אותם בDVD תודה...

tamar112

New member
כן בטח...כנס

אוקי...אני זוכרת קטע אחד...יכול להיות שיש עוד אבל אני חושבת שאין,אתה אפילו יכול למצוא אותו באתר של קצרים קוראים לו "ליקוי דיבור"http://www.tapuz.co.il/ktzarim/ זה קטע שכולם יושבים מסביב לשולחן ולכל אחד יש בעיה שונה בעיברית. שמוליק-מדבר בגופים לא נכונים יובל-מחלף בין אותיות קרן-יש לה אוצר מילים קטן ריקי-שמה דגש במקום הלא נכון מוני-מדבר במילאל ומילרא-בתקווה שככה כותבים את זה אחלה מערכון.... מקווה שעזרתי. ואתה תעזור בלהחיות את הפורום...נכון??

nitnt

New member
תודה...

כעיקרון, ידעתי על המערכון הזה ואני מכיר אותו טוב.. אבל חיפשתי משהו קצת אחר. כלומר משהו בסגנון של המערכון שרואים את קרן מור מרצה לאנשים על איך להרצות נכון ואז היא בולעת מילים ואין לה דיקציה וכו'.. חיפשתי מערכון שיותר קשור לליקויים בדיבור ולא בשפה.. משהו שקשור לגמגום או משהו כזה.. תודה בכל מקרה על תשומת הלב ועל הניסיון לעזור..

nitnt

New member
תודה...

כעיקרון, ידעתי על המערכון הזה ואני מכיר אותו טוב.. אבל חיפשתי משהו קצת אחר. כלומר משהו בסגנון של המערכון שרואים את קרן מור מרצה לאנשים על איך להרצות נכון ואז היא בולעת מילים ואין לה דיקציה וכו'.. חיפשתי מערכון שיותר קשור לליקויים בדיבור ולא בשפה.. משהו שקשור לגמגום או משהו כזה.. תודה בכל מקרה על תשומת הלב ועל הניסיון לעזור..

למעלה