בקשה למי שיכול...

King Vegeta

New member
בקשה למי שיכול...

האם מישהו יכול לשים רקעים לווינדאוס בעברית?? רוב הרקעים שאתם שמים זה לווינדאוס באנגלית ולהרבה אין..

Prophet

New member
הוולפייפר הראשון שלי ! (על טראנקס!)

זה ל- hebrew windows ואני וחשב שיצא לי ככה ככה... אבל זה הדבר הכי יפה שעשיתי בכל הנוגע למחשב !!! תגידו לי מה אתם חושבים... goggle girl הוולפייפר מופנם בהקדשה לך !!! דרך אגב MicroZip היה ה"מוזה" שלי כי לקחתי לו את רעיון העיצוב (למרות שאי אפשר להשוות את שלי לשלו...) יש בו קצת צבעים

Prophet

New member
תיקון חשוב מאוד !!!

הזכויות שהיו למטה לא היו נכונות ולא היו במקום !!! זה הנכון... בבקשה תשתמשו בשני !!

Prophet

New member
תגובות ?!?!?!

גוגל גירל ??? מישהו ?????? זה טראנקס גוגל !!

Goggle Girl

New member
לא הייתי כאן! מה רוצים ממני?!

תביב ^.^ איך עושים וולפייפר?! כי עם כל התמונות שיש לי, משהו חביב חייב לצאת ^.^;;;

haunter

New member
נראה שאתה מסתדר יפה לבד =)

אממ, מה הקשר בין רקעים של וינדוז והשפה?

haunter

New member
(תחשבו שכתבתי את ההודעה הקודמת

שלוש דקות מוקדם יותר)

LINKIN PARK!!!

New member
ל haunter...

החתימה שלך... כבר יצא לי בטעות אשפוז במקום תפוז וbang זה במקום נשמע, כמו "מה נשמע?" בינתיים אני מחפש עוד כאלה. מעניין, big נשמע attack

haunter

New member
חח, גם אני נתקלתי ב"נשמע"

ושמתם לב מה קורה עם מי שקוראים לו טל? =)

Prophet

New member
תשובות

גוגל גירל: עושים וולפייפר עם תוכנה של עיצוב בדר"כ אבל וולפייפר זאת בעצם תמונה שמתאימה להיות בשולחן עבודה... האנטר: ההבדל הוא הרקע בשביל האייקונים...

Prophet

New member
יש הרבה...

אני משתמש ב... Adobe PhotoShop... אבל אני יודע שיש עוד שאני לא מכיר... ;;;^^

Goggle Girl

New member
adobe photoshop, eh?

הייתי מכינה משהו אם לא הייתי הולכת עוד חצי שעה ^^;;;

Son Gohan

New member
...........

לרקעים שאני הכנתי השתמשתי ב Paint Shop Pro 7 כי לא ממש הצלחתי לעבוד עם photoshop אז זו עוד תוכנה ששווה לבדוק לדעתי (יותר פשוטה)

roychu

New member
גוגל!! תתביישי.....

איך לא שמת לב שהבחור כתב trAnks??? אומרים trUnks

Goggle Girl

New member
מה?!?!?!

ושוב, הציטוט השימושי ביותר בעיני: בושה, בושה! איפה הוא כתב את זה?! o_O אם זה היה בוולפייפר עצמו... סורי, לא הסתכלתי. למה להסתכל על השם כשאפשר להסתכל עליו? *-*

Prophet

New member
צריך שתתרמו לי כמה תמונות...

אוקי אני צריך 2 תמונות יפות יפות אבל בלי רקע של הדמויות הבאות: גוקו ווג´יטה גוהאן ופיקולו בבקשה תביאו לי אני עושה וולפייפר בסגנון הזה לכל דמות !

Goggle Girl

New member
אפשר לעשות תמונות בלי רקעים לבד

אבל זה הרבה עבודה x.x אני יודעת, אני עשיתי כמה כבר בחיי. זה... גיהנום... אבל שווה את זה

למעלה