בקשה למידע

gaya9

New member
בקשה למידע

אשמח לדעת לגבי סימנים כחולים חזקים כמו שטף דם מתחת לשתי עצמות המלאולוס בצד המדיאלי האם זה בעיות בכלי דם או חמור מזה תודה

לדעתי צריך לראות

את הרגל בשביל לענות, אחרת זה יהיה ניחוש פרוע... כל מה שמדאיג אותך, אצל מטופל- שלח אותו לרופא.

avorly

New member
ברוך הבא באור ../images/Emo82.gifנו

בהחלט מסכימה עם אריאלה. תמונה תעזור.

csh018

New member
יתכן וזו בעייה מקומית שגורמת לסימנים כחולים

לדוגמא צורת הליכה שגורמת לשחיקה מקומית? או התנהגות מסויימת שמשפשפת את האזור בחוזקה? צריך לעשות ברור. יתכן ויש בעיית ורידים מקומית או דלקת בשסתומים? בהצלחה שלומי

gaya9

New member
לשלומי

תודה על תשובתך זה נמצא ממש מתחת לעצם באיזור של מפרק הירך , והערמונית , הוא עשה בדיקות דם והתשובות יצאו בסדר גמור, האם בדיקות דם יכולות להעיד על דלקת בשסתומים כן או לא? הרפואה הקונבנציונלית נכון לעכשיו לא גילתה כלום, ואני לא הייתי מעונינת לטפל בו כפי שזה נראה כרגע. שוב תודה

csh018

New member
אני לא חושב שבדיקות דם רגילות מזהות בעיית

דלקת בשסתומי הורידים. אלה בדיקות מיוחדות של רופאי כלי דם. אך לא לפסול גם בעייה באזור הרפלקס וגם באיבר המתאים בטוח קיימת חולשה במקום. מדוע את לא מעוננית לטפל? המראה דוחה? המקום כואב? סתם תחושת בטן? מה קורה לך? שלומי

gaya9

New member
שלומי

מראה לא דוחה זו לא הבעייה , האינטואיציה שלי אומרת שיש שם בעייה, לכן מעדיפה שרופא יבדוק לפני, בנוסף אזור הכליה ועצבי הראש כואבים ברמה 10 ואי אפשר אפילו לגעת בדקתי את זה לאחר 45 דקות של עיסוי הרמוני ושוב תודה

csh018

New member
עפ"י הנתונים שאת מוסיפה יתכן ובעייה בלחץ דם

לגבי האינטואיציה יפה מאד, תשתפי את המטופל בזהירות שאת רוצה שיתוף של רופא מערבי. בהצלחה שלומי

למעלה