בקשה ללוח נושא

בקשה ללוח נושא

בבקשה בבקשה אשמח אם מישהי תוכל לעזור לי לעצב לוח תוכן של נושא החנות/סופרמרקט
אני צריכה תמונות בגודל A4 כל תמונה של: קופאית, מוכר,קונה(מישהו שמשלם על משהו שקנה),כסף,עגלת קניות. לכל אלה אשמח שתיהיה כותרת ברורה של מה יש בתמונה כמו לדוגמה: מעל הקופאית לכתוב קופאית.
בנוסף אני צריכה תמונות של תהליך הקניה כלומר, איש ניכנס לחנות אחר כך שם מוצרים בעגלה ורק בסוף עובר אצל הקופאית.

ani gabriella

New member
בואי אלמד אותך איך משיגים כאלו תמונות

ואיך מתאימים אותן לצרכייך. אני פועלת ככה כבר שנים לכל נושא שאני צריכה ויש לי אחלה ערכות תוכן.
1. נכנסים לגוגל תמונות. מקלידים באנגלית את המילה שאת מחפשת. תמיד באנגלית מקבלים יותר תמונות...למשל קופאית - cashier, עגלת קניות - shopping cart וכן הלאה. בצד העמוד שבו יופיעו לך התמונות (ואת תקבלי המון) יש אופציות לסינון תמונות לפי פורמט/גובה, אני תמיד בוחרת לקבל את התמונות הכי גדולות כי הן בדרך כלל יותר איכותיות ויוצאות יותר טוב בהדפסה.
2. שומרים את התמונה הרצויה בתיקיה על המחשב. אם רוצים להדפיס ללא מילה כתובה, ברירת המחדל של המחשב היא מיד להדפיס על גודל של A4
3. אם רוצים כיתוב או תמונ קטנה יותר - פותחים word, עושים הוספה של התמונה או פשוט העתק - הדבק לתמונה לעמוד של וורד ומשם כבר ניתן לערוך את התמונה איך שרוצים - להקטין אותה, לכתוב מעליה, מתחתיה, עליה...לפעמים אני עורכת את התמונות עצמן בתכנת הצייר או בתכנת פיקאסה וחותכת ממנה חלקים מיותרים, או מבהירה אותה.
4. אני מניילנת את התמונות וככה נשמרות לי משנה לשנה ערכות.
אם לא רוצים להשתמש בוורד אפשר גם סתם להדפיס את התמונה ולהדביק על בריסטול גדול יותר ולרשום עליו את המילה הרצויה.

ככה בונים לעצמך יופי של ערכות תוכן
אני מקווה שלא דיברתי סינית מבחינתך אבל לפי דעתי כל גננת צריכה להכיר את הכלים האלו, זה מאוד מסייע, נותן המון חופש ומאפשר ספונטניות בעבודה (למשל אם יש לי פתאום נושא חדש שאין לי אליו ערכה מוכנה, שעה מול המחשב ואני יוצרת לעצמי ערכה חדשה)

בהצלחה

noaaaa

New member
הוצאת לי את המילים מהמקלדת

גם אני עושה ככה כשאני רוצה להכין ערכות תמונות ו/או המחשות לסיפורים.
בכל זאת חידשת לי 2 דברים: שבחיפוש באנגלית מקבלים תוצאות גבוהות יותר ושיש אופציות סינון.

אני מלאת הערכה על הסבלנות והפרוט

ככה אני פועלת כבר כמה שנים, ולפי דעתי כל התמונות של כל ערכות התוכן שלי הן מגוגל.
אפשר גם לבחור תמונות שיהיו מצויירות, מצולמות ועוד סוגים שונים...
בהחלט הסברת בצורה הכי מפורטת

למעלה