בקשה לכולם

FeliGirl

New member
בקשה לכולם

להצביעה לאהבה מעבר לפינה בטקס מסך הזהב גם שינצחו וגם בגלל שהתערבתי עם חברה שלי !!!!!!! תודה לכולם הנה האתר הצבעה http://my.ynet.co.il/goldenscreen/default2.htm תודה!!!!!!

meshypshi

New member
חחחחחהההההההה שירה יא שקרנית!!

ידעתי שזה לא אהבה מעבר לפינה...... וב-א-רור שהמורדים מנצחים את אהבה מעבר לפינעחס!!!!!!!!!!!!

FeliGirl

New member
מישהו מכיר אותך

בכלל יאללה תחזרי לפורום שלך !!!!!!!!!!!!!!! יאללה להצביעההה http://my.ynet.co.il/goldenscreen/default2.htm

די אל תפתחי ריבים אני גם מעריצה

של המורדים ברוררר מושלמים שליייי מי וידה אבל אל תפתחי סתם ריבים!

ממממממש לא! כי זה ברור ש...

אני לא רוצה לפתח ריבים אבל תעשו טובה זה ברור שהמורדים כופלת את אהבה מעבר לפינה...

לירונר

New member
ומה גורם לך לחשוב

שאת יכולה לכתוב את זה פה

FeliGirl

New member
דוגרייייייייי

ואנחנו עוד ניראה מי ינצח וזה לא ריב בכלל זה סתם התערבות ביני ובין חברה אני רק ביקשתי שתצביעו

ש פ י צ ר

New member
בערך כמו שבולי כופל את מטריקס....

כן בטח... המורדים זה חתיכת צואה יצוקה. יש לי נאדים שמריחים יותר טוב מהסדרה הזו.. אמ"ל שולטת !

../images/Emo42.gifמה אתה קביני מאט רוצה../images/Emo35.gif

אז יש אנשים שאוהבים ת'מורדים
בנאדם תגיד יש לך חיים
בסך הכל אמרנו משהו קטן ואתה מתפרץ.. יאלה לך תריב במקום אחר..

ש פ י צ ר

New member
לא רוצה שתכתבי כמה המורדים זה סידרה

בפורום של אמ"ל... דרישה בסיסית זה נקרא התגרות בימינו....

../images/Emo42.gif../images/Emo122.gif../images/Emo70.gif

אל תשווה בכלל בין אהבה מעבר לפינה למורדים
זה בכלל שני סוגים אחרים של סדרות. המורידם זו טלנובלה, אמ"ל זה לא
יש המון הבדל בין השניים. ואני מאמינה שאתה תחשבו על זה לבד.. אז אמרו כמה משפטים על המורדים, SO
כיוונו את זה עליך
לא
העליבו או פגעו בך
לא
אז מה אכפת לך.. אתה אוהב אמ"ל.. תאהב, אבל אל תתפרץ על סדרות אחרות. ניסית לראות בכלל
זהו בתאכלס

../images/Emo42.gifקצת טעויות...../images/Emo122.gif

מורידם= מורדים
תחשבו= תחשוב
וניסיתי להגיד שלא תשווה כי זו שתי סדרות שונות- אין מה להשוות בינהן, אין שום הבדל. אם בא לך... תמצא ת'הבדלים

ש פ י צ ר

New member
המורדים מול אמ"ל

נתחיל מזה שהמורדים היא סידרה לא חינוכית בשקל, היא לא נאמנה למציאות ומציגה אותה בצורה פרובוקטיבית ומראה את המבוגרים באור שלילי וחסרי כל כח השפעה או בעלי מילה. על תכנים מיניים אין לי בעיה שיהיו גם אורגיות אבל האפקט הצפוי זה התמרדות נגד המסגרת דבר שבסופו של דבר יוביל לתוצאות לא טובות ולא כלפי ההורים.. מרכז הסדרה הוא חבורה של לצים בגיל תיכון שמתנהגים בצורה אווילית והארועים שבה חסרי תוכן ענייני לחלוטין. אמ"ל מתרכזת סביב דמויות במסגרת משתפחתית, סביר להניח שהנוער ימשך לדמויות כמו טל או שירלי שעימם הם יכולים להזדהות. ויש גם מבוגרים שצופים בסדרה ומזדהים עם הדמויות הבוגרות. הסדרה מציגה את הדמויות ללא עוות מציאות ובהתאם לפולקלור הישראלי דבר שמעלה את ההזדהות והדוגמא שהצופים בתוכנית יכולים לשאוב ממנה. בהתחשב בנסיבות אין לי שום ספק שגם הטקסטים הזולים והטיפשיים לדוגמא וגם האווירה הכסילית כמעה פה ושם לא יסיחו את דעתנו מעצם העובדה שאהבה מעבר לפינה kick ass !!!!!!!!!!

מה זה הנאום הפאקינג דפוק הזה?!

הרי זה שקוףףף שהמורדים ינצחו מה הקטע שלכם?! "המורדים לא סידרה חינוכית" ניסית פעם ליראות את זה ביכלל?! את כניראה עדיין תינוקת של אימא. ומה עם כל הפרובוקטיביות שמראים השחקנים באהבה מעבר לפינה ומה עם לגעת באושר מישחק החיים וכל החרטה הזה?! על זה לא מיתלוננים נכון?! גאווה לישראל נכון?! אבל כשמדובר בסידרה שחצי מדינה צופה בה הקינאה אוכלת אנשים! אני יראה מה שבה לי ומה שאני אוהבת ואפחד לא יגיד לי כלום!!

../images/Emo42.gifכנסו שניכם../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif

קודם כל לשפיצר: באמת למה אתה כותב נאומים
מתחשק לך להתווכח
לך לפורום המורדים..
יש פה הרבה שאוהבים גם את המורדים וגם את אהבה מעבר לפינה
תפסיק להשוות
חפש לך נושאים אחרים להתווכח עליהם
אוקי
ולמריצצצה: עדיף שגם את לא תדברי
אני חולה על הסדרה המורדים ומה שאתה עושה זה פשוט מבחיל. קודם כל בכל מקום אני רואה אותך רבה אם אנשים מה יותר טוב. יאללה הגיע הזמן שלא תצעקי ותגידי את מה שיש לך להגיד. עדיף לפעמים לשתוק. המורים אולי סדרה יותר טובה, בעינייך, אבל לאהבה מעבר לפינה יש רייטינג גבוה יותר. זה כבר מראה על תוצאות... חפשו לכם מקום אחר להתווכח.

ש פ י צ ר

New member
חצי מדינה... עכשיו ממש הצחקת אותי

אחוז רייטינג אפסי עם כל הכבוד. עשו המון רעש בגלל איזה ג'ינג'ת כוסית שמופיעה שם שהיא בכלל לא בגדר חוקי לדבר איתה. וכן את תינוקת בכמה שנים את צעירה יותר ממני ?! 6 או 7 שנים ?! תעשי טובה ואת הטמטום טיפש-עשרה שלך שמרי לעצמך. אין לי כח לשמוע את ההשתחצנות האינפנטילית שלך...

ש פ י צ ר

New member
ולאשש את הטענות שלי...

לאהבה מעבר לפינה יש בין 10 ל15.2 אחוזי צפייה שבשבועעים האחונים זה בין 13.8 ל15 אחוז... זה הנתונים בישראל לפי הוועדה למדרוג. את המורדים בכלל לא הצלחתי לאתר בטבלה הישאלית אבל בארגנטינה שם היא "הלהיט" הכי חם בערוץ 9 שלהם יש לה רק! 14% וזה בארץ המוצא שלה... לפי דעתי העם אמר את דברו !!!

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifחחחחח

המורדים זו לא טלנובלה וזה גם משעמם

נראה לי שהמודים ינצחו אבל..........

אני ממש לא רוצה שהם ינצחו!!!!!!!!!!1 גוו אמ"ל גוו אמ"ל גוו גוו גוו אמ"ל

למעלה