בקשה לכולם

SurvivorManic

New member
בקשה לכולם ../images/Emo108.gif

כל יום נפתחים מלא שירשורים חדשים של הרווק ופרדייס, תשדלו לשרשר בשרשור המקורי, אין טעם לפתוח מלא שירשורים באותו נושא זה סתם מטריד~!~!

Boran

New member
כל החדשים תקשיבו ותקשיבו טוב

תקראו את חוקי הפורום!!! הם נמצאים ב"הודעת המנהל/ת" ליד שם הפורום. מה כתוב שם? בין השאר- אל תכתבו מי ניצח בפרדייז הוטל אם אף אחד לא ביקש מכם, וגם אם ביקשו מכם- תכתבו את סימן ה-
בכותרת. ואם אתם רוצים לכתוב בנושא שכבר יש עליו הודעה, תכתבו את ההודעה שלכם כתגובה להודעה הקיימת, ולא כהודעה חדשה!!! בפרדייז הוטל נפתח כל פרק שירשור על הפרק, אין שום סיבה שתפזרו 8 הודעות חדשות על כל פרק! אין שום סיבה שאני אצטרך לשרשר בשבילכם מעל 20 הודעות ביום, ולמחוק בערך 5. ביום!!! יש לכם מושג כמה עבודה זה? נמאס לי!!! תקראו את הפאקינ חוקים של הפורום אני מודיע חגיגית ההודעה הבאה שלא תשורשר כמו שצריך תימחק, ושאף אחד לא יתלונן לי פה למה מחקו לו את ההודעה. זה בנוסף להודעות לא מסומנות עם ספוילרים, שכבר נמחקות. אל תקחו את זה לא נכון- תרגישו חופשי לכתוב בפורום, אבל תבדקו קודם אם יש כבר שרשור באותו נושא, ורוב הסיכויים הם שיש. בהזדמנות זו אני רק רוצה לציין שע"פי חוקי הפורום, מי שיעבור על חוקי הפורום כמה פעמים אחרי הזהרה יכול להיות מורחק מהפורום. רק לתשומת לבכם. (וכן, אני מעוצבן. וזה בגלל שהרגע שרשרתי 10 הודעות לפחות, ומחקתי עוד 2, וזה אחרי שבבוקר שירשרתי עוד איזה 5 ואחה"צ שירשרתי עוד איזה 5)

לא בקשתם

שנשרשר? כאילו כול יום נכון נפתח שירור. אבל אתם בעצמכם לא משרשרים כלום אז למה אתם מתלוננים???

amitooshacham

New member
אתה מתכוון לזה שפתח את ההודעה?

אם כן, אז אתה כנראה לא הבנת שהנושא חשוב מספיק בשביל לפתוח הודעה חדשה, וחוץ מזה, אין עוד הודעות בעמוד הזה שקשורות לאותו נושא ושאפשר לשרשר אליהן. לאן נשרשר? לפרק החדש של פרדייז הוטל?

Outlast

New member
סליחה???

יאן, תסלח לי מאוד אם אני הראשונה שמבשרת לך את זה, אבל אתה פשוט חוצפן. מי אתה שתבוא ותגיד לבנאדם שעושה פה עבודה בשבילך ובשביל כל חברי הפורום הזה, שהוא לא עושה אותה? אתה יושב 24 שעות ביממה על הפורום ורואה מה משרשרים ומה לא? אתה רואה את ההודעות שנמחקות? אתה יודע כמה עבודה נעשית בלי שאתה בכלל תניד עפעף ותשים לב אליה? אני אשמח מאוד להבין מה זה בדיוק "אתם בעצמכם לא משרשרים כלום". ואם יש לך איזשהן תלונות על דרך ניהול הפורום, אני או ירון מאוד נשמח לקבל מסר שמסביר מה הבעיה שלך.

אני פשוט לא מבין למה אתה ככ כועסים

עלל השירשורים! כאילו מה הקטע! אתם בעצמכם לא פותחים דיונים ואפילו לא ממש ראיתי אותכם משתתפים בהם!!! אז מה הבעיה שאנחנו פותחים שרשורים כל יום על הסדרות שיש? אם אתם לא עושים את זה... (לא רואים את הסדרה או מה שזה לא יהיה) אנחנו נעשה את זה... ועכשיו אין לי תלונה על אופן הניהול... אני בטוח שאתה ומי שזה לא יהיה משקיעים מלא על הפורום הזה! אבל אני לא מבין מה ככ לא בסדר שאנחנו פותחים שרשורים?

Boran

New member
זה לא בסדר.

קודם תקבל את זה, ותפנים את זה, ואם אתה רוצה להבין למה תשאל אבל בשביל מה להתווכח? יש לנו הסיבות שלנו, ותבין שלא כל מה שאנחנו לוקחים בחשבון אתה יודע. נתחיל מזה שיש מקום ל-15 שירשורים חדשים בעמוד. כל שרשור חדש- הודעה אחת נדחקת לעמוד השני. ואני בטוח שאתה לא רוצה שהודעה שלך תידחק לעמוד השני אחרי שעה בגלל המון הודעות "זאק הכוסון" או "יש לפרדייז אתר רשמי?" שלא משורשרות. לידיעתך הרבה, אני כן משתתף מאוד פעיל בפורום, הרבה, הרבה יותר ממך, וגם הרבה יותר זמן ממך, וכן, אני משרשר כמו שצריך, בניגוד אליך. פרט לזה, לא מספיק שפותחים שירשור חדש לפרדייז כל יום? לא צריך יותר מזה, זה גם ככה הרבה יותר מדי! ועוד כל מני סיבות שאני לא אתחיל לפרט לך כאן. אנחנו לא עושים שום דבר סתם. אם אנחנו מבקשים משהו תדע שיש לזה סיבות טובות. אם אנחנו מבקשים לשרשר אז אל תתחיל להתווכח- תשרשר, כי אנחנו לא סתם אומרים. וכל הודעה שלא משורשרת זה פרוצדורה מעצבנת בשבילינו לשרשר בשבילכם. וכשיש 20 כאלה ביום, ואין זמן לטפל בהם, זה ממש ממש מעצבן. בעיקר אם הרבה אנשים כמוך מתעלמים מהבקשות החוזרות והנשנות לשרשר.

LOVEtheMcMAHONS

New member
מנצל שרשור

מר בחור שמעלי ארגן יופי של אתר להישרדות אול-סטארס. כנסו, תתרשמו, והצטרפו למשחק שישגע לכם את החורף. נחשו את סדר ההדחות מהאי. עד כה רק 8 נרשמו.

F o l k l o r e

New member
../images/Emo8.gif פרסומת חינם + התקף זעם

ואפילו לא ביקשתי! ומאיך שהפורום נראה כרגע לפי דעתי ירון הולך לחטוף התקף זעם עוד היום. לא הייתי רוצה להיות פה כשהוא יראה את זה. אני ספרתי 3 הודעות פרדייז לא משורשרות. זה לפחות שלוש אנשים שלא יזכו לראות את המחר.

Boran

New member
*התקף זעם*

אני רק שעתיים לא בבית. רק שעתיים! וכבר יש 3 הודעות פרדייז (שנמחקו הפעם, לא שורשרו), ולפחות שתי הודעות ספוילרים לא מסומנים, ועוד בכותרת! וזה עוד אחרי ההודעה הנזעמת שלי. נשלחו לכותבים מסרים. פעם שניה מחיקה אוטומטית והזהרה אחרונה פעם שלישית באן מהפורום. ובהזדמנות אני רוצה לפרסם שוב את האתר של פולקלור (רבאק אנחנו מתים עליך פה ועוד לא יודעים איך קוראים לך), אתר מעולה. (אבל תזכרו- כתוב שם מי השורדים בהישרדות אול סטאר!)

למנהל

בשרשור של ה-19 יש חשד לספוילר על הזוכים של פרדייז ואפילו לא בתוכן ההודעה.. לטיפולך.

למעלה