בקשה לי אליכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
בקשה לי אליכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנא מכם, כל אחד.........ואחד.........כיתבו לי למייל....מילה או שתיים, על מנת שאוכל לחזור אל כל אחד מכם.....במייל, במקום לחפש בכרטיס או לשלוח מסרים לכולם......... נא לציין את הניק..........כדי שאדע ממני הגיע מה........ אני חושבת על משהו ורוצה לשתף את כולם.......וזקוקה לדעתכם........ כל פרט נוסף, יישלח במייל החוזר........ כל מי שנמצא איתי בקשר.......איסי.....מיילי, או טלפוני......אין צורך..... איידע אתכם בעוד מספר ימים............ מי שנמצא איתי בקשר הדוק יותר (יש כזה?????????) אמסור פרטים מפה לפה......סליחה......מפה לאוזן............ נקרא לזה .....קונסיליום......פורומי..... ברצינות......... מצפה לשיתוף פעולה.........

מגי, מחר בבקר

אחרי שאחזור מסידורי בקר דחופים אשמח לענות לך לכל שאלה (מניחה) משעה 10:00 אני לרשותך

magy

New member
פנטושקי......הייתה ../images/Emo108.gif

יכולתי לתקן עוד אתמול כי המחשב עשה לי בעיות אי הבנה......בינינו..... לא התכוונתי להתקשר אלייך,,,,,לא כרגע...... אלא בעוד שבוע.......אם ייתגבש משהו........ לכן ביקשתי כתובות ........ואז אפנה אל כולם ביחד........ נחשוב ביחד על משהו...... אספר לך במייל........נפרד........

magy

New member
ההודעה יצאה מבולבלת

כי גם אני קצת מבולבלת..... המחשב עשה לי בעיות לכן לא יכולתי להגיד לך אתמול פה....שאכתוב לך ביינתיים דיברתי עם חונה.....היא תעדכן אותך........

מגי נשאר סימן ../images/Emo35.gif גדול........../images/Emo12.gif

גשם של ברכות על ראשך ... Aני.

magy

New member
נרים כוסית , לכל סימני השאלה

שבחיינו......... יש לך איזה סימן קריאה אחד,,,,ספייר??????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חונה? את המתורגמנית?

אז מצפה ומחכה לשמוע ממך ואם מחר אין שלג אז אני עובדת עד הצהרים אבל הרי את יכולה לצלצל לי מתי שאת רוצה

למעלה