אליסה וריס! לא ידעתי שהן חברות או היו חברות
H HuGo Hell New member 19/7/02 #23 ונחזור לאליסה הקטנה לא יודע אבל יש לי שם לתמונה שאני המצאתי "קלרי אליס" מעניין למה?!
P Phoebe again New member 19/7/02 #26 לא... היא ממסע של אליסה אל אנטרטיקה והתוצאה הא פצעי קור איומים...
S sc1 New member 19/7/02 #29 כן רבותיי אכן כן, התמונה הנ"ל מתוך סרט שראיתי לפני 3 שנים לפחות, סרט יפה. היא משחקת בו עם זה שהיה חבר של דונה מ"בברלי הילס" (זה השחקן, שחלה במחלת לב)
כן רבותיי אכן כן, התמונה הנ"ל מתוך סרט שראיתי לפני 3 שנים לפחות, סרט יפה. היא משחקת בו עם זה שהיה חבר של דונה מ"בברלי הילס" (זה השחקן, שחלה במחלת לב)
W Woogyman New member 19/7/02 #30 מישהו מבוורלי חלה במחלת לב? מי? ואופיר, היא הייתה צינית איתך בקשר לאליסה...
H HuGo Hell New member 19/7/02 #31 אוי היא באמת צריכה לעבוד על הציניות *בקול של סברינה מ601 אחרי שבריטני עזבה*
1 1Shir New member 21/7/02 #36 היה בבברלי ג´ו שחלה במחלת לב. הוא שיחק פוטבול והיה חבר של דונה. שכחת, סם? ד"א, שמת לב שאתה כותב בוורלי ואני כותבת בברלי?
היה בבברלי ג´ו שחלה במחלת לב. הוא שיחק פוטבול והיה חבר של דונה. שכחת, סם? ד"א, שמת לב שאתה כותב בוורלי ואני כותבת בברלי?
W Woogyman New member 21/7/02 #37 חשבתי שהוא דיבר על שחקן שחלה במחלת לב... וכן, אני זוכר את ג´ו. זה אותו שחקן ששיחק את קרייטו בעונה השניה (של מכושפות).
חשבתי שהוא דיבר על שחקן שחלה במחלת לב... וכן, אני זוכר את ג´ו. זה אותו שחקן ששיחק את קרייטו בעונה השניה (של מכושפות).
O Ophel McNeil New member 19/7/02 #17 ../images/Emo26.gif הידעתם../images/Emo70.gif ../images/Emo36.gif פניה של אריאל, מהסרט "בת הים הקטנה" של דיסני, מבוססים על אליסה מליאנו.
../images/Emo26.gif הידעתם../images/Emo70.gif ../images/Emo36.gif פניה של אריאל, מהסרט "בת הים הקטנה" של דיסני, מבוססים על אליסה מליאנו.
H HuGo Hell New member 19/7/02 #20 באמת וואווו יותם סם זה לא אומר לכם. משהו?! ולמה הסרט מבוסס על אליסה? קטלני לעונה 5 ס פ י ל ר אופל את לא רוצה לדעת אל תקראי את על 501 502 עם הסרט "בת הים הקטנה" על אליסה איזה מוזר זה שעכשיו עושים את זה בפרק! ואליסה הופכת לבת ים ^^
באמת וואווו יותם סם זה לא אומר לכם. משהו?! ולמה הסרט מבוסס על אליסה? קטלני לעונה 5 ס פ י ל ר אופל את לא רוצה לדעת אל תקראי את על 501 502 עם הסרט "בת הים הקטנה" על אליסה איזה מוזר זה שעכשיו עושים את זה בפרק! ואליסה הופכת לבת ים ^^
O Ophel McNeil New member 19/7/02 #25 תודה על האזהרה. ../images/Emo9.gif ולא אמרתי שהסרט מבוסס על אליסה, אלא הפנים של אריאל.