בקשה לייעוץ דחוף

split chick

New member
בקשה לייעוץ דחוף

אני מכיר זוג שהבעל בוגד באשתו היא כנראה יודעת שאני יודע ולא מפסיקה לתחקר אותי אני מנסה להתחמק אבל היא לא מרפה מה עושים????

דודי 34

New member
לפי דעתי עלייך לדבר עם הבעל ולהסביר לו

שאשתו יודעת ושידבר איתה.

split chick

New member
לא עוזר

הוא רוצה שאני ישתף איתו פעולה לטאטא את הבעיה ולמרוח אותה

דנדש10

New member
תגיד לה, שלא אתה

הפרטנר...

split chick

New member
אז זהו ש...

לא ועכשיו ברצינות. יש למישהו רעיון מה עושים? זה באמת רציני!!!

חגי סרי

New member
השאלה מה חשוב בעיניך

על כגון אלה נאמר אוי לי מיצרי ואי לי מיוצרי. לא ציינת מהי הקרבה שלך לזוג הזה. חברים? ואולי משפחה? כי יש הבדל גדול בין שני הענינים. נניח שמדובר בזוג חברים. האשה חושדת. אם זה כך בסופו של דבר היא תדע. סביר להניח שהיא יודעת ומרגישה רק שאין לה הוכחות. לכן זו רק שאלה של זמן עד שאלה יתגלו (כי הוא הרי ממשיך) או עד שהוא יתוודה.דברים כאלה מתגלים ונחשפים ת-מ-י-ד ! האדם הזה בעל ה"אישיות המלבבת והמקסימה" שמנסה וגם מצליח לפי שעה לגרור אותך להיות שותף לפשע, משחק גם הוא על זמן כי נישואים כאלה לא יחיזיקו מעמד בלי טיפול מקצועי שכרוך קודם כל בנאמנות טוטאלית של הבעל וגם אז זה מוטל בספק רב מאד. לכן תשאל את עצמך מה חשוב לך. אם הנישואים שלהם חשובים לך במחיר סכון החברות שלך איתם, זה אומר להתערב! ואם השקט הנפשי שלך חשוב לך ואתה לא רוצה לדחוף ראש למיטה רקובה וחולה זה אומר לנתק קשר עם שניהם. אחרי שתחליט מה יותר חשוב לך יהיה לך קל להחליט על דרך הפעולה הרצויה. נתחיל בסעיף 2. במקרה כזה כדאי להבהיר להם שאתה אינך אחראי על חיי הנישואים שלהם ואם הם רוצים לברר דברים שילכו ליעוץ זוגי או שיתעמתו ביניהם. היא לא מרפה? בוודאי שהיא לא מרפה כי היא מרגישה שאתה יודע- היא מיואשת אז במקרה כזה אין לך ברירה אלא לשקר לה ולהגיד במפורש אני מצטער אני לא יודע. אני לא יכול להגיד לך אם כן או לא כי אין לי מושג. זה שקר נוראי, אבל אין דרך אחרת לעשות זאת. לבעל ה"נחמד" תגיד במפורש שאתה לא מעונין להסתבך בדברים לא לך וללכלך את שמך (לך תדע לאן הדברים עלולים להתגלגל...) אתה לא שותף להרפתקאות שלו ושיעזוב אותך בשקט ואם הוא לא יפסיק לנסות "לשתף" אותך ולשכנע תרוץ עכשיו ותספר לאשתו (ככה תהיה לו סבה טובה לעזוב אותך). נכון במידה מסוימת זה לשתף איתו פעולה- אבל שהמצפון לא ייסר אותך כי זה יתגלה ממילא, לא אתה אחראי לרקבון בנישואים ולפשע הנוראי שהאיש הז\ה עושה ומה שיקרה, בטח לא יקרה באשמתך. אם הנישואים שלהם חשובים לך זה כבר מצריך בנית אסטרטגיה, צריך לראות אם יש אנשים בעלי השפעה חזקה עליו ולשקול פניה דיסקרטית אליהם. גם בלי להסגיר פרטים מדויקים ולדאוג שהם יזמנו אותו אליהם. (זה יכול להיות רב שכונה, או כל אינסטנציה שהיא בעלת משקל בקהילה או במשפחה שלו וגם עליו שיש לה סמכות כלשהי זה יכול להיות אפילו חבר טוב מאד ובוגר בגילו ובנפשו) אבל כמו שאמרתי - קודם תחליט מה אתה רוצה ולפי זה תגזור את מהלכיך.

חגי סרי

New member
שכחתי להוסיף

שבמקרה של רצון לשמירת הנישואים אפשר ואולי אף כדאי לשקול אפשרות שאותה "אינסטנציה" כמו רב חבר בוגר או דמות סמכותית תדאג לזמן את שני בני הזוג. בכל מקרה אתה במצבך הנוכחי כמי ששותף לסוד שאליו הוכנסת על כורחך , לא יכול לעשות דבר בעצמך. אל תתערב מעבר לשיתוף גורם שלישי. זה עלול לשרוף אותך וחבל, אתה נשמע בנאדם טוב.

touti

New member
היי!

בשום פנים ואופן לא לשתף פעולה. תבהיר לה חד משמעית, שהנדנוד שלה מטריד אותך. שמה שבעלה או היא עושים לא מענניינים אותך. ואם יש משהו שהיא רוצה לדעת שתמצא מקור אחר להתלבש עליו. שאתה חבר של שניהם ולא נעים ולא נוח לך בסיטואציה הזו שהיא מבקשת ממך לרגל אחרי בעלה. זהו. בזה זה ייגמר.

מודה שלא קראתי את הנרשם ע"י חבריי אבל

לדעתי הייתי אומרת לאותה אחת שעם כל הכבוד אני לא מוסרת אף מידע אם אני יודעת ואם לא. לשאלות שיש לה בענייני בעלה שתבדוק מולו מבלי לערב אותי.

מצטערת לאכזב אותך

אבל אתה לא הסגן של אלוקים ויודע מה,אפילו לא סופרמן כך שאתה לא יכול להציל ולתקן את כל העולם. אל תתערב!!! תבהיר לה ולו חד משמעית שלא יתקשרו אליך למתן מענה כי "המנוי אינו זמין כעת" יש לך מספיק על הראש מאשר להיות האיש תחזוקה שלהם. תודיע לו שאתה מצטער,אבל עם כל הכבוד והרצון אינך מחפה עליו,יש לו רצונות ובעיות שיפתור אותן לבד ולאור העובדה ששערי תירוצים לא ננעלו שיחפש תירוצים אחרים. תודיע לו שאתה לא תירוץ,אתה עובדה!!! כך שלא ישתמש בך בתור איש הקשר שלו. תודיע לה שאתה מצטער,אבל אינך הזנב שלו או המלווה שלו,כך שממש אין לך מושג מה קורה והאמת??? שזה גם לא מעניין אותך. שאם יש להם בעיות/חששות/דאגות/חשדות וכל הנגזר מזה שישבו וידסקסו ביניהם.

split chick

New member
תודה לכל המגיבים והממסרשים

אני יעשה כדעת הרוב וינסה לנפנף במקביל אני אצרף אותה לפורום כדי שתראה את השרשור הזה

מנסיון....

לי היתה חברה טובה שידעתי שבעלה בוגד בה בלי סוף.... [גם איתי הוא התחיל...] והיתה לי דילמה מה לעשות.. מצד אחד כאב לי . ומצד שני יש 3 ילדים. והיא די תלותית בו. ואוהבת אותו .. דברתי איתו והסברתי לו שזה לא נעים לי שהוא מנסה כל פעם לדחוף רגלים שאנחנו ביחד[שני הזוגות]וזה לא עזר.ופשוט לאט לאט התנתקתי מהם. ראיתי אותה לבד. לא הלכתי אליהם. אבל כאב לי מאוד עליה. עברתי דירה.. שמעתי אחרי זה שתפסו אותו.והיא יודעת..וסולחת... ואז היתה לי הקלה כלשהיא..כי הרגשתי רע כלפייה שאני יודעת שבעלה חוגג ואני לא מספרת לה.. מאז נולדו להם עוד 2 ילדים..והם חייבים בעושר...ובשקר........

לא ממליצה לך להביא אותה אלינו ע"מ לקרוא את

השרשור מאחר ובפתיחת השירשור אתה מודה שאתה יודע שהוא בוגד בה. "אני מכיר זוג שהבעל בוגד באשתו היא כנראה יודעת שאני יודע ..." אז ממליצה רק להסביר לה את מה שכולנו המלצנו לך.

split chick

New member
אם אינני טועה...

הוספתי סמיילי שזה אומר אם זכרוני הראשון אינו מטעה אותי שזה היה בצחוק...... ואין בכוונתי להכניס אותה לכאן לפחות עד שהיא תחליט לבד מה היא עושה עם עצמה

split chick

New member
באמת, ככה את מכירה אותי?../images/Emo46.gif

אני יחכה שלשה חודשים? מה איתך? הגזמת!!!

ציפי81

New member
../images/Emo207.gifמה תעשו כשתגלו שבן/ת הזוג של החבר/ה בוג

בוגד? שואלת את זה כי עליתי על זה שמישהו, שאשתו היתה בת בית בבית הורי בוגד באשתו, ואני לא ממש יודעת מה לעשות.

למעלה