בקשה לחוות דעת

shtuzit

New member
בקשה לחוות דעת

יש לי תכנון של שיפוץ בית ישן (חלק מדו) בגודל של 145 מ"ר, והייתי שמחה לקבל תגובות עליו. מצורפת תוכנית עם סימון באדום של הקירות שצריכים לרדת וסימון בירוק של הקירות החדשים שנוספים למבנה המקורי. אני קצת מוגבלת בתקציב, ככה שניסיתי להקטין ככל האפשר את השינויים. השטח העיקרי של הגינה הוא בצד של היציאה מהסלון (כיוון דרום).

מKמKמיה

New member
הייתי מחליפה את הכיריים-כיור

ומוסיפה אי קטן שישמש כדלפק ישיבה באזור המטבח כיוון שפינת האוכל קצת מרוחקת. חוץ מזה, נראה שיש קצת יותר מדי מסדרונות. שווה לנסות לנצל את השטח הזה כדי להגדיל אולי את פינת העבודה או משהו אחר. אלו השני סנט שלי בטח יבואו מומחים ממני ויתרמו משלהם... בהצלחה

calya

New member
לאור המגבלות של הגודל ושזה שיפוץ - מאד יפה.

שני דברים קטנים: 1. בחדרי הילדים תחליפי את המקום של הארונות והשולחנות עבודה, כדי שהארונות יהוו עוד קצת חציצה אקוסטית על הקיר המשותף (פרטיות...). 2. במטבח הייתי הולכת על כיוון מודרני יותר - מוותרת על הפינה ובמקום זה שני קוים מקבילים - אחד על הקיר בצמוד לחלון, שני אי שעומד לבד בחלל לאורך.

shtuzit

New member
התוכנה נקראת floorplanner

ראיתי המלצה לתוכנה כאן בפורום. הקישור: http://beta.floorplanner.com/login תוכנה קלה מאוד להפעלה. תוך שעה סיימתי את התכנון של הבית (כולל הריהוט). כמו-כן ניתן לראות בתלת מימד. בעבר השתמשתי בsketchUp אבל התוכנה הזו יותר נוחה לעבודה. הבעיה היחידה היא שהתוכניות נשמרות אצלהם באתר ולא על הדיסק.

esr124

New member
איך מוסיפים מידות?

אני עובד עם התוכנה, וממליץ עליה בחום.. איך הוספת מידות?

shtuzit

New member
הוספת מידות

לוחצים על הכפתור של קיר/מידות ומגדירים את הקו שנוצר כמידה ולא כקיר.

shtuzit

New member
תודה לכולם על התגובות

אכן לא הושקעה מחשבה בתכנון המטבח. את הקירות ניתן להרוס כי זו קומה אחת עם תקרת רביץ וגג רעפים, וכל מה שצריך לעשות זה לשנות משקלים בתמיכת הגג (בקורות של הקונסטרוקציה) לפני (!!!) שהורסים את הקירות.

THE UNDER TAKER

New member
הייתי מיעץ לא לתכנן שינויים לפני שבודקים

איך תומכים את הגג במצב החדש , שלא תתקעו חלילה עם עמוד באמצע הבית . כלומר לעשות סקיצה של שינויים אבל קודם כל לבדוק מה קורה עם הגג

למעלה