בקשה לזיהוי

א ו ר ה1

New member
בקשה לזיהוי

בוקר טוב. מי מזהה את הצמח בעל העלים המאורכים? תודה לעונים

raya

Well-known member
יש בעיה בתפוז... לא ניתן לראות תמונות, וחבל

מיכי 10

Member
נתקלתי בבעיה הזאת כבר ביום שישי וגם במוצ"ש, ואני מתכוונת,

כאשר אתפנה קצת, לנסות לברר בהנהלת "תפוז". לא הבנתי אם זה שוב באג שלהם, או שעשו זאת בכוונה, מסיבה שאינני יכולה להבין. אגב, משום שחששתי שהבעיה היא במחשב הפרטי שלי, ניסיתי בפורום נוסף שבו אני גולשת בקביעות, וגם בו לא הצלחתי. אחרי זה ניסיתי לשלוח תמונה לאתר החדש, ושם כן הצלחתי
(אבל לשם אפשר לשלוח רק תמונות "קלות" מאד, וגם על כך אני רוצה להתלונן בהנהלה. אחרי זה עברתי לבדוק בפורומים נוספים באתר הישן, וראיתי שגם אנשים אחרים לא הצליחו לשלוח תמונות
כל הבדיקות האלה, הסירו לשמחתי הרבה, את החששות לגבי המחשב שלי.
אבל עדיין מפריע לי מאד, מבחינת האתר הישן. ובפורום גינון, זו ממש בעיה רצינית שאין אפשרות לשלוח תמונות.

מ ש ה 53

Well-known member
אפשר לאמץ את שיטתו של שמוליק מיודענו... להעביר לפייס ולשלוח
קישור לתמונות שבפייס.

מיכי 10

Member
לי אין פייסבוק, ולא רוצה שיהיה לי. אבל אפשר שוב לשלוח לכאן

תמונות. זה היה באג. ידידנו כתב לי שזאת היתה תקלה שלהם, ולא בכוונה. כמו שגם נושא הסגירה של הפורום הישן שוב ושוב, זאת תקלה שלהם, ואל קורה בכוונה.

מ ש ה 53

Well-known member
אל קורה בכוונה או כן קורה. מה שלא יהיה זה אל נסבל.

מ ש ה 53

Well-known member
ולמה את כל כך בורחת מהפייסוש? זה לא הכי כיפי אבל זה לא רע.

מיכי 10

Member
*בשבילי* זה רע. חבל לי על הזמן. די לי בפורומים אחדים ובדוא"ל

מ ש ה 53

Well-known member
הבחירה כמה זמן לבלות בכל מקום היא רק שלך. אפשר להירשם
ו"רק לטעוO, ואפשר כמובן לבלות ימים שלמים, כשם שאת מבלה בהתכתבות עקרה
עם מנהלי תפוז. אז? הבחירה היא שלך.

מיכי 10

Member
היא ממש לא עקרה, ואני לא מתכתבת עם מנהלי תפוז,

אלא רק עם אחד מהם, ומרוצה בהחלט! ברור שהבחירה היא שלי, ורק שלי. ובחרתי שלא להתחבר לפייסבוק, ובטח לא כדי להציץ (ולהיפגע). הילדים שלי מחוברים - בחירה שלהם - ולפעמים שולחים לי משם דברים שרלוונטיים למשפחתנו המורחבת, כגון תמונות. אבל אני, די לי במה שיש לי. מעדיפה לקרוא ספרים, למשל. ולכבוד התקופה הנוכחית, הצטיידתי ב-11 ספרים חדשים (במחירים אטרקטיביים מאד, ואחד מהם מתנת מועדון "טוב" ליום הולדתי). והיום קיבלתי עוד ספר במתנה, מאחי וגיסתי. ספר עב כרס, שכתב חבר גרעין וקיבוץ שלהם (וגם כתב לי בו הקדשה). ושמחתי על כך מאד, כי האיש מעניין במיוחד.

למעלה