בקשה להצעה!

FrixY

New member
בקשה להצעה!

אני צריכה להעביר שיעור על טקסט מפעיל, ומתכון הוא סוג של טקסט מסוג זה. רציתי רעיון למתכון למשהו שניתן להכין בכיתה(ללא תנור) שלא לוקח זמן רב חוץ מכדורי שוקולד הדורשים קירור. תודה

יוכי68

New member
אני מכינה עוגת ביסקויטים קרה

מחר אני מכינה עם התלמידות בכיתה עוגת גבינה עם ביסקויטים. כל תלמידה מביאה צלוחית קטנה חד פעמית, כפית, שקית ניילון חלק מהבנות מביאות פודינג וניל, חלב, גבינות, סוכר ושמנת מתוקה, קערה וכף גדולה, פטיש שניצלים, מטרף ידני. בטוחה כי יהנו. בכיתה הכנו גם עוגיות שוקולד צ'יפס/לחמניות/קוסקוס/ארוחת בוקר חלבית/כדורי שוקולד - אך יש לנו טוסטר אובן ובו אנו משתמשים - חוויה שאסור לוותר! בהצלחה!

pirge

New member
תמרים ממולאים ומצופים

08:25 | 19/10/04 תמרים------- רעיון שלי.ו pirge ו תמרים ממולאים במקום החרצן ב----- באגוזים\שקדים\רחת לוקום\כדורי קליק בטעמים\מסטיק קטן\ חתיכת שוקולד\חלבה יש אפשרות למלא בכפית ממרח : תמרים:חלבה:השחר/נוטלה:אגוזים:שקדים (אפשר לשדך בין הטעמים ולמלא כיד הדמיון). נועצים קיסם באמצע התמר אחרי המילוי, טובלים בשוקולד מומס (אפשר להכין קרם שוקולד כמו לעוגה כושית ולטבול. אפשר לצקת מבקבוק סירופ שוקולד מוכן-לתוך קערית ולטבול את התמר הממולא. לצפות חלק בקוקוס, חלק באגוזים טחונים, חלק בשומשום, סוכריות צבעוניות. להניח כל תמר בספלון נייר. אפשר להגיש כמתנה בחג בתוך כלי יפה וחגיגי. חג שמח.

למעלה