בקשה להעלאת שכר...

efi2000

New member
בקשה להעלאת שכר...

זין מבקש העלאת שכר: הנהלה יקרה, אני, הזין , דורש בזאת העלאת שכר מן הסיבות שלהלן: - אני עובד עבודה פיזית - אני עובד במעמקים - אני קופץ קפיצת ראש לתוך כל משימה - אני לא מקבל חופש בסופי שבוע ובחגים - אני עובד בסביבה לחה ולא מקבל שעות נוספות - אני עובד בסביבה חשוכה ובתנאי אוורור גרועים - אני עובד בטמפרטורות גבוהות - העבודה שלי חושפת אותי למחלות מדבקות זין יקר! לאחר שההנהלה בחנה את בקשתך וטיעוניך היא נאלצת לדחות את בקשתך מן הסיבות הבאות: - אתה לא עובד 8 שעות ברציפות - אתה נרדם בעבודה אחרי תקופות עבודה קצרות - אתה לא ממלא תמיד את הוראות צוות ההנהלה - אתה לא שוהה כל הזמן במקום עבודתך ומבקר לעיתים קרובות באתרים אחרים - אתה לא נוטל יוזמה – צריך ללחוץ עליך ולדחוף אותך כדי שתתחיל לעבוד - אתה משאיר את מקום העבודה לא נקי בסוף המשמרת - אתה לא נוהג תמיד לפי כללי הביטחון כמו למשל לבישת ביגוד וציוד מגן - אתה תפרוש מן העבודה הרבה לפני גיל 65 - אתה לא מסוגל לעבוד משמרות כפולות - אתה עוזב לעיתים את מקום העבודה בטרם סיימת את יום העבודה - ואם לא די בכל זה, ראו אותך יוצא ונכנס למקום העבודה כשאתה נושא שתי שקיות חשודות במלוא הכנות ההנהלה

I am a freak

New member
ישן- אבל תמיד מצחיק כמו חדש.

מישהו צריך לעשות אחד כזה על הזיגוטה של הנשים- למען שיוויון, כמובן...
הפריק.

גלעד1987

New member
If already, then already

בננה, נקניקיה וזין מתווכחים ביניהם מי סובל הכי הרבה. הבננה: "אותי מקלפים ואוכלים אותי חי!" הנקניקיה: "אותי מכניסים למים רותחים עד שאני נכווה!" הזין: "אה! זה כלום! לי מלבישים שקית על הראש, מכניסים אותי לאיזה מערה חשוכה ושעירה, ומנענעים אותי עד שאני מקיא!"

למעלה