בקשה להמלצת DVD

בקשה להמלצת DVD

אני חובב גדול של Camel מתקופת Mirage ועד Moonmadness, עם גלישה לכיוון של Rain dances. האם יש DVD מומלץ? האם God of light צולם אי פעם?

epitaph

New member
קאמל...

גם אני מעריץ גדול שלהם, אחרי התקופה שהזכרת וגם לפניה. בקשר לשאלתך הראשונה, נראה לי שה-DVD הזה זה הדבר הכי קרוב שתוכל להגיע אליו. אם אתה מעוניין בהופעה שלמה אז מומלץ לחפש באינטרנט אחרי ההופעה שנקראת Sight & Sound (שאם תשים לב בקישור, חלקה נמצא בדיוידי), הופעה בשביל הביביסי ב1977 עם ההרכב של Rain Dances ושירים כולם מהאלבומים של The Snow Goose עד Rain Dances. אגב, משום מה בוידאו שיש לי איכות האודיו די מסריחה, במיוחד לאור העובדה שיש לי את ההופעה בבוטלג בסאונד הרבה יותר טוב.

תודה רבה!

מיהרתי להזמין את Footage, למרות שאני מבין שצריך להתפשר על איכות האודיו (לתומי קיוויתי ל-5.1). אגב, ראיתי שבקרוב צפוי גם חלק ב'. לא הצלחתי למצוא את Sight and Sound, אבל ראיתי שלא מעט שירים מאותה הופעה מופיעים ב-Footage II. אתה יודע אולי איפה ניתן להשיג את ההופעה במלואה (לא בוטלג)?

MajorWinters

New member
זה הזמן להצטרף לתפילות...

אלו שמעריצי קאמל הגדולים, בפורומים של הלקה וכו' מתפללים שנים. הDVD של הFarewell Tour, שיכלול את ההופעות האחרונות שלהם כולל קטעים מההופעה בנירפסט 2003 וקטעים מההופעה האחרונה באמת (נכון להיום)- שבבוטלג שלה שמעתי ביצוע אדיר לArubaluba. ביצוע שהרטיט אותי גם ימים אחר כך. בקיצור- גם בשנות ה2000 הם יודעים לתת בראש, ולנו נותר רק להמשיך להתפלל!

epitaph

New member
את ההופעה במלואה...

אפשר להשיג בארכיוני הביביסי או שתבקש מלאטימר ממש נחמד. אם אתה לא יכול לעשות את שתי אלה אני תמיד יכול לשלוח לך אותם, יש לי גם הופעה קצרצרה שלהם בהרכב הקלאסי כשפורגסון על הבאס, האיכות עצמה סבירה. לגבי הדיוידי שעומד לצאת, מופיעים שם כל שאר השירים מההופעה של Sight & Sound ככה שבעיקרון אם תקנה גם את הדיוידי הזה לכשהוא יצא אז תהיה לך את ההופעה במלואה, פשוט מחולקת לחלקים ולא מסודרת.

למעלה