בקשה להמלצה

arnolddlonra

New member
בקשה להמלצה

מישהו מכיר ושמע להקה שנשמעת משהו כמו שילוב של אוזריק טנטקלס לאולי קאמל..? אגב מה דעתכם על אוזריק? די התלהבתי מהם אבל אחרי שלושה אלבומים אני מרגיש שהם חוזרים על עצמם כל שיר דומה לאחר והמלודיות שלהם די משעממות וקרות.. חבל כי הרעיון שלהם בגדול הוא אחלה... טוב.. אז בגלל זה אני מחפש אולי משהו דומה עם מלודיות יותר חמות ונגינה קצת יותר איטית מדי פעם.. לא חייבים למהר

arnolddlonra

New member
ושיהיה אינסטרומנטלי... :>

יש מעט מדי להקות פסיכודליות כגון אוזריק

epitaph

New member
בדיוק, יש מעט מדי...

משהו כמו אוזריק ואיכשהוא גם קאמל משולב בעסק? הדבר הכי קרוב שאני עוד איכשהוא מצליח לחשוב עליו זה אטמוספירה...

SublimeD

New member
מעט מידיי??

לא חסרות להקות עם דימיון אליהם, ספייסמאן 3, ספיריטואלייזד, הוק ווינד, לא זוכר עוד עכשיו, אבל אם אתה רוצה אני יכול לנסות יותר מאוחר להזכר בלהקות נוספות, באמת שלא חסר אני יכול להמליץ לך על אוסף טוב של ספייס\קראוט רוק, אסיד ופסיכודלי, 4 דיסקים, מלא שירים ולהקות: Space Box - 1970 and beyond- Space, Kraut Rock and Acid Trips

epitaph

New member
צודק...

מאחר וזה באמת לא כוס התה שלי לא הייתי צריך להגיב בעניין כל כך מהר.

אינסטרומנטלי?

יש להקה שנקראת Spaced Out, שעושה מעין שילוב בין ספייס-רוק לפיוז'ן. אגב, בשביל ספייס רוק אינסטרומנטלי כמו אוזריק, אולי כדאי לך לנסות את צ'קלקה הישראליים.

dpascal2

New member
שיר, אגב חלל, אתה אוהב את Hawkwind?

אני מאוד אוהב את Space Ritual,

gong מישהו?

אה, וגם אם לא שמעת, יש קטע של אוזריק שנקרא ashlandi bol והוא יחסית שונה מהסגנון הרגיל שלהם ונוטה ל]רוג, ובכלל, פשוט שווה לשמוע אותו. ובכלל הייתי מנסה את האלבום the hidden step שהוא אחד היחסית מאורחים של הלהקה, ומכיל התפתחות בכיוונים מלודים יותר מעניינים.

SublimeD

New member
שמעתי פעם את האלבום שלהם

קממברט אלקטריק, זה פסיכדליה אולי, אבל לא מצאתי שום נגיעה בספייס לפי מה שאני זוכר

arnolddlonra

New member
כן, אני מסכים איתך

הקטע טוב וגם האלבום כולו מעולה.. חבל שהם לא המשיכו בכיוון הזה

arnolddlonra

New member
שרשור שלא במקום :|

היה אמור להיות מתחת להודעה של נרקומן ציבור

למעלה