בקשה להחלפת אמפולה - דחוף

גיליה

New member
בקשה להחלפת אמפולה - דחוף

צריכה להזריק מחר בבוקר כוריגון 7500. הבעיה, רק עכשיו חזרתי מהעבודה ויש לי רק אמפולות של 5000 ואני ממש לא יודעת איך להזריק ולהמיס אמפולה וחצי וגם לא רוצה לקחת שום צ'אנס. אם יש מישהי שגרה במרכז (גבעתיים, ר"ג, ת"א) ומוכנה לתת לי אמפולה של כוריגון 2500 בתמורה לכוריגון 5000 אני מאוד אודה לה. שוב, תודה

גיליה

New member
בנות, פליז...

מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה

vif

New member
../images/Emo183.gifלא להילחץ

אנחנו תמיד שואבנן חצי אמפולה ואת החצי השני זורקים אני לא יודעת אפילו אם קיימת אמפולה של 2500.החברות נתנו לך עצות טובות אם את צריכה עוד עזרה אל תהססי.הצלחה

גוליגל

New member
אין לי אבל

אם את רוצה עזרה בכל זאת ברקיחת חצאי אמפולות, אני אשמח לעזור - נהייתי די מומחית. את יכולה לכתוב לי מסר ואני אטלפן אליך. בכל אופן בהצלחה!

גיליה אל תילחצי

מצטערת, אין לנו של 2500, אבל אל תילחצי. זה לא מסובך לעשות: תמיסי אמפולה שלמה ותשאבי ממה שמומס רק חצי. אח"כ את יכולה לשאוב עוד מדלל, ושימי הכל באמפולה השניה ותשאבי הכל. ככה את שואבת בדיוק אמפולה וחצי של 5000. אם את רוצה עזרה עם ההזרקה או ההכנה - אשמח מאוד לעזור לך. אני גרה ועובדת באיזור שציינת, אז בשמחה, אל תהססי. את יכולה גם לקפוץ לאחיות בקופ"ח שיעשו זאת עבורך. העיקר אל תילחצי, הכל יהיה בסדר עם ההזרקה. בהצלחה!

גוליגל

New member
עוד אפשרות לרקיחה

זה להכין אחת של 5000, לשאוב הכל למזרק, ולהתיז החוצה חצי (אל תוך האמפולה בחזרה, ככה אפשר להחזיר אם הוצאת יותר מדי). ואז לעבור לאמפולה השניה.

גיליה

New member
תודה

אתן ממש עוזרות לי, פשוט מרוב לחץ לא חשבתי מהי בדיוק הדרך הנכונה לעשות זאת ואכן הרעיון שלך, גוליגל, נראה לי פשוט לישום. שאלה נוספת, באיה מחט טתן מזריקות בטוסיק? הירוקה? או הכחולה?

גיליה

New member
אני חושבת שהרופא אמר שעדיף

להזריק עם הירוקה, יכאב לי יותר איתה?

למעלה