בקשה לדרכון/תעודת מעבר

varditbbb

New member
בקשה לדרכון/תעודת מעבר

הצלחתי להוריד את הבקשה לדרכון/תעודת מעבר אין לי מושג איך עשיתי את זה הורדתי את תוכנת טפסים של forms אבל האמת שהורדתי את זה לא כל כך טוב, מישהו יכול לשלוח לי במייל את הבקשה לדרכון שאני אדע שאכן הורדתי את כל הנתונים במדויק. המייל שלי הוא [email protected]

קרן gov

New member
חידוש דרכון לבגיר

ורד שלום, הטופס חידוש דרכון לבגיר מצורף כקובץ pfd להודעה זו. לידיעתך, במידה ונתקלת בבעיה בשלב התקנת סרגל הטפסים או מילוי הטופס תוכלי לפנות לתמיכה הטכנית של שירות הטפסים הלאומי בטלפון 1800-200-560. להלן הסבר לטופס חידוש דרכון לבגיר כפי שמופיע באתר משרד הפנים: מתן דרכון במקום דרכון קודם שפג תוקפו או שדפיו נתמלאו. רשאי לקבל אזרח ישראלי בלבד. בגיר - אזרח ישראלי מעל גיל 18. לרישום השמות בלועזית ניתן להציג דרכון זר או תעודת עולה או הרישום בדרכון הקודם. הסבר לקבלת שירות: על מבקש השרות להמציא ללשכת מינהל האוכלוסין, (אין חובת נוכחות אישית, ניתן לשלוח בדואר רשום או להניח בתיבת שירות בלשכה). ◄ דרכון קודם - חובה. ◄ שתי תמונות עדכניות, חזותיות, חדשות וזהות על רקע בהיר וחלק, בגודל 3.5 * 4.5 ס"מ. ◄ טופס בקשה לדרכון / תעודת מעבר ממולא כראוי וחתום על-ידו. תנאים לקבלת השירות: אפשרויות להגשת בקשה: נוכחות אישית חובה: לא, מכתב. עלות השירות: 225 ש"ח. התשלום יעשה בלשכה למינהל האוכלוסין במזומן, בכרטיס אשראי או בהמחאה של מבקש השרות. תמונות במדים או מאיכות גרועה, לא יתקבלו. חידוש דרכון המתבצע באמצעות הדואר - יש לשלוח את הבקשה, הדרכון הנוכחי, התמונות והמחאה אישית (לא מזומן) של מבקש השירות בדואר רשום בלבד. ניתן להעביר הבקשה ללשכה באמצעות שליח שהוא בגיר/ה, ובן/בת משפחה מקירבה ראשונה של המבקש/ת בכל בקשה לחידוש דרכון במקום דרכון שנופק בהיות המבקש קטין (מתחת לגיל 18) חובת נוכחות אישית של מגיש הבקשה בלשכה. כמו-כן, במידה ולא ניתן לזהות את המבקש על סמך הדרכון שפג תוקפו, המשרד שומר לעצמו את הזכות לזמנו ללשכה לזיהוי. בברכה, צוות gov.il פרויקט ממשל זמין www.gov.il

למעלה