בקשה לבגבסטר

הפנטזן

New member
בקשה לבגבסטר

שלום רב לכל כותבי פורום זה ולמנהלו. הינני קורא פורום זה כבר למעלה משנה , וחייב לציין ,שהכתיבה כאן הינה מאוד איכותית . יש לי בקשה לבגבסטר , אשר אשמח ביותר אם תקויים , לפני בערך כשנה כתבת פנטזיה , על מישהו שתפס את חברו מזיין את אימו , אשמח מאוד אם תחזור ותשכתב פנטזיה זו . בתודה רבה מראש.

bugbuster

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifאינני זוכר שמדובר "בתפס"

אותו ממש, אלא בריגוש משותף לשניהם. אולי מדובר בחבר בצבא. הגרוי לסיטואציה הזו חוזר אצלי, וניתקל בו בצ'אטים רבים עם אחרים. ישנה כאן כביכול הצדקה ברורה, ומיכאן מדוע הסיטואציה מגרה, משהו בנוסח אם לו מותר, למה לא לי. תוכל לספר על הגרוי הזה?

הפנטזן

New member
כוונתי הייתה ...

לסיפור של הבן שצילם את אימו בעירום , ואחר כך זיין אותה , ולקראת הסוף שותפו לדירה ראה אותם.

bugbuster

New member
ממממ....

זו דוגמנית הבית כמובן. (שים לב שמחולק למיספר חלקים.) תוכל לספר מה אהבת בסיפור? הוא ארוך, אבל מבחינה "מקצועית," אולי הכי מקצועי מאלה שכתבתי. (אם ארשה לעמי חוסר ענווה.)

הפנטזן

New member
הסיפור הזה ...

פשוט מ-ו-ש-ל-ם , אני באמת זוכר שהיה לסיפור משהו כמו 10פרקים . אשמח אם תשכתב את כולם,כמו שאת יצירת מופת של באך לא מנגנים מהאמצע ולא מהסוף , כך גם את היצירה שלך אסור לכתוב מהאמצע . בתודה רבה מראש .

למעלה