בקשה לאסמכתאות

בקשה לאסמכתאות

אבקש לקבל תשובה לשאלה הבאה: בד"כ פשרות שמובאות לביהמ"ש, אמורות להיות חתומות לא רק ע"י הפרקליט, אלא גם ע"י מי שהסמיך אותו לייצגו. האם מישהו יודע ויוכל לכתוב מהו הסעיף בחוק או הפסק דין שמהווה את האסמכתא המשפטית לכך שבד"כ פשרות שמובאות לביהמ"ש, אמורות להיות חתומות לא רק ע"י הפרקליט, אלא גם ע"י מי שהסמיך אותו לייצגו ?

זה לא נכון

ההלכה היא שהפרקליט צריך לקבל את אישור הלקוח אבל החתימה יכולה להיות רק ע"י הפרקליט (בדר"כ בבי"ד לעבודה מבקשים שגם הפרקליט וגם הלקוח יחתמו).

תודה

תודה. מה שקרה זה שהעורך דין חתם על הפשרה כשאני לא הייתי בדיון. אח"כ הייתי המום על איזה פשרה הוא חתם. הוא חתם על פשרה לרעתי שאני צריך לשלם את מה שתבעו ממני לשלם ובזה בכלל לא עזר לי. אז פיטרתי אותו באותו שבוע. הגשתי בקשה לביטול פסק הדין שנתן תוקף לפשרה הזאת באותו דיון שלא הייתי בו ובמקביל העורך דין שנגדי הוציא מכתב התנגדות לבקשה הזאת ובאמת כתב משהו שעורך הדין הוא כאילו הלקוח ושכל מה שהעורך דין מסכים מחייב את הלקוח וכתב שם עוד דברים מכוערים עלי שאני שהבקשה שלי היא נסיון למשוך הליכים של בית משפט. בסוף בית משפט הלך לפי מה ההתנגדות שכתב העורך דין שנגדי. כך שאת צודקת שגם הנסיון מעיד את זה. ואני שמח שקיבלתי תשובה מעורכת דין. תודה.

למעלה