בקשה לאמא חמוטל

בקשה לאמא חמוטל

האם תוכלי להכניס את רשימת מספרי הטלפון והמיילים של תושבי הישוב לפורום? כך אוכל ליצור קשר עם חברי הישוב גם כשאני לא בבית והרשימות לא נגישות לי. תודה, יעל.

יש עם זה בעיה

לא כל אחד מסכים שפרטיו יפורסמו באינטרנט. עם אימייל בטוח יש בעיה, אולי עם טלפונים פחות, כי ממילא זה זמין ב144. הייתי שמחה לעשות את זה, נראה לי שירות מתבקש, אבל לא יודעת איך לוודא מי מסכים ומי לא. אם מישהו יכול לייעץ לי בעניין - אשמח. בעלי תפקידים כן שמתי.

רותי777ח

New member
כשיהיה לנו אתר משלנו שחלקו מוגן

על ידי שם וסיסמא תהיה גישה להרבה מידע, בין היתר גם טלפונים ומיילים. בנתיים אני ממליצה לא לפרסם. רותי

רותי777ח

New member
נושא המחשוב

הוועד הנוכחי החליט לתת דגש על קידום המחשוב במזכירות וחילקנו את העבודות לשניים. השלב הראשון, שהחל עוד בוועד הקודם הוא יישור קו מבחינת עובדי המזכירות כך שהם יעבדו על רשת אחת, יהיה שרת גיבוי מסודר ודברים אלו מגיעים לכלל ביצוע בימים אלו. רק לאחר מכן נוכל להתחיל לטפל בממשק חיצוני של המזכירות מול החברים, היינו אתר. נושא זה טומן בחובו כמה מכשולים שצריך לחשוב עליהם ולהתמודד איתם על הצד הטוב ביותר, למשל: - הגנה על מידע. על מנת שאתר יהיה שמיש ויעיל לכלל החברים ולא רק לאלו שקוראים את הפורום הוא צריך להיות עם אבטחת מידע גבוהה ביותר שתאפשר לנו לבנות ממשק שייתן לכל חבר גישה למצב החשבון שלו מול המזכירות למשל, או גישה להחלטות אסיפה והחלטות וועד (יש מישהו שמתנדב להקליד אותם?) וגם פורום בו ניתן יהיה להשתתף רק בשם מלא ועוד. - זמינות האינטרנט לכולם. לא לכולם יש אינטרנט בבית ולא כולם מעוניינים או יכולים להשתמש באתר מוגן. יש כמה מחשבות בעניין. לסיכום, הדרך עוד ארוכה אבל הנושא בהחלט על סדר היום. אני אשמח לצרף לצוות החשיבה עוד אנשים שיש להם מה לתרום בתחום מבחינה טכנולוגית ותכנית ובכלל. רותי

ויסקאש

New member
רק רגע..

לא מדובר עדיין בפעולות בחשבון הבנק ,מדובר כאן במצב קריאה בלבד. כך שאולי צריך להתחיל מרמה בסיסית של הגנה ולא להיסחף לרמות גבוהות והיסטריות אני לא בטוח שהצפנות למיניהם רק כדי לצפות במצב חשבון או החלטות אסיפה זה חיוני לדעתי הפלונטר הגדול באתר כזה הוא - א) מי יתפעל אותו ? ב)כמו שכתבת,מי יקליד אסיפות ? לסיכום,לדעתי צריך להתחיל מהסוף..כי חבל להשקיע מאמץ ולבנות משהו שלא יהיה שמיש וזמין אח"כ יונתן

רותי777ח

New member
צודק

מבחינת הגנה הכוונה היא לאפשר כניסה רק עם שם וסיסמא (לא הצפנות ולא SSH) וההגנה הטובה צריכה להיות על השרת המקומי שמכיל את המידע האישי ושם אני מאמינה שתוכנה כגון poitsech יכולה להספיק, אבל אני מקווה בשבוע הבא לקבוע פגישה ולהתחיל לגלגל את הכדור.

למעלה