בקשה לאורית ג. מנהלת הפורום

בקשה לאורית ג. מנהלת הפורום

נכנסתי לפורום על מנת להתעדכן ואולי להוסיף דברים אבל הגעתי למצב של זעזוע ולכן החלטתי לרשום כאן בקשה פומבית המופנית כלפייך. אנא, נהלי את הפורום הזה בדרך יותר אסרטיבית ונקי החוצה את ההודעות הכתובות בלשון גסה, מתגרה, חצופה ומעליבה, וכאלה יש כאן המון!! ממש לא כיף ולא מתחשק להיכנס לתגובות כי לפי מה שמתנהל כאן התגובה עלולה לפגוע אישית ולהיות לחלוטין לא ענינית. אופייניות גם הודעות שחוזרות על עצמן בלי סוף ומשחזרות את המודיע כאילו הוא פרסומת פורומית ואופיינות גם הודעות שאין להן ולא כלום עם הנושא. לפי הידוע לי יש אפשרות למנהל פורום לחסום משתתף מציקן ומפריען. האם את רוצה/צריכה עזרכה בניהול? אני מוכנה להתנדב. ולענין - אני נגד חיתוך עורלה כפי שאני נגד חיתוך אף/אוזן או כל איבר אחר מבלי שבעל האיבר הביע את רצונו והסכמתו לענין.

אנדה

New member
אורין-קיי את צודקת. לפחות בקשר

להתנהגותו של משתתף מעליב אחד שמנסה לסתום לכולם את הפה. לגבע הפרסומות את דוקא לא צודקת בדרך כלל אין כאן . הפרסומת שאת מתכוונת אליה הוא מהיום לפנות בוקר ולא תמיד אורית כאן. אבל אני מצטרפת לבקשה : אורית גם אני נמנעת מלהכנס לכאן בזמן האחרון וזאת בגלל היחס המעליב והתוקפני של מישהו כאן. ובנושא ברית מילה : גם בזה אני מסכימה איתך
אנדה= אמא לאלון שלא נימול.

דיאנה1

New member
מאחר ודעתה של אורית ידועה היא צריכה

מאד להזהר מהאשמה של "סתימת פיות"... גם כך הוטחה בה האשמה כזו בעבר, ללא כל צדק כמובן. נראה לי שתמיד יהיה כאן דמגוג תורן עד שהוא יתייאש. מתי יכנס לכאן חילוני עם טיעונים ענייניים בעד ברית? (אולי בגלל שאין כאלה לא יהיה כזה...)

אורית ג.

New member
תשובת המנהלת -קצת ארוך

היי אורין את צודקת שהאוירה בפורום אכן לא תמיד נעימה. אני בהחלט משתדלת ומוחקת דברים העומדים בניגוד לכללי הכתיבה וההתנהגות אך לצערי איני נמצאת כאן כל שעות היום ולכן ייתכן שתוכנם פרסומת בשעה 4 לפנות בוקר ותהיה עד 10 בבוקר. לגבע צורת ההתבטאות של משתתפים מסויימים - אין לי אלא להצדיק את ההסתיגויות שלך , לציין שהבעיה שהעלית בטיפול ולקוות שהדברים יסתדרו. מחיקת הודעות היא צעד בעייתי משום שלעיתים עונים למתלהם אנשים שתגובתם חשובה לי ולכן איני יכולה (בגבול מסויים) לאבד את התגובה ביחד עם ההודעה המקורית הראויה להמחק. אני מציעה לכולם לא לענות למי שמדבר בשפה לא נאותה ואז אני יכולה להבטיח שהודעתו תמחק. אפשר ורצוי גם להפנות את תשומת ליבי (רצוי באי-מייל ) אם שכחתי משהו. חסימה היא צעד קיצוני שאני מקווה שלא אצטרך ללהשתמש בו - אך הימים הקרובים יגידו - ככלל אני מנסה להמנע מזה. באשר לכאלה החוזרים שוב ושוב על דעותיהם : יש מנהלים שהיו מעירים ואף מוחקים הודעות כאלה. אני סבורה שבגלל הנושא הטעון של הפורום ובגלל מגוון האנשים המשתתפים וקוראים את הדיו אי אפשר לשמור על רמה אחידה. יש דיונים שיתפתחו לרמה גבוהה ולנסיון למצוא באמת את הנקודות הרלוונטיות ויש כאלה שבכוונה יגררו את הדיון ללעיסה חוזרת ונשנית של משפטים לא רלוונטיים ויזעקו מרה על "סתימת פיות" כשאעיר להם. אני נאלצת לבחור כאן בין דיון ברמה גבוהה תמיד לבין חופש ההבעה של אנשים שיכולתם ואולי חינוכם מביאים אותם למה שנראה לך "טחינת מים" - ועדיף בעיני (ולא רק כדי להיות ולהראות ´נקיית כפיים´) חופש הכתיבה. אני מציעה לך לענות מעט או בקצרה לכאלה שאינך מעוניינת בדיון עמם. אם יש לך הצעות נוספות אשמח לשמוע (אפשר או אולי רצוי באי-מייל כדי שנושא הפורום לא יהיה הפורום אלא ברית-מילה. תודה.

למעלה