בקשה חשובה

Celebrity Skin

New member
../images/Emo112.gifכמובן.

בוא כמו שאתה. בוא כמו שאתה,כמו שהיית כמו שאני רוצה שתהייה כמו (או בתור) חבר,כמו חבר כמו אויב ישן. קח את הזמן,תמהר הבחירה שלך אל תאחר תנוח,כמו חבר כמו memoria (אני יתרגם את זה בתור זיכרון) זיכרון בוא, מושרה בבוץ טבול במלבין כמו שאני רוצה שתהייה כמו טרנד (גם נטיה) כמו חבר כמו זיכרון זיכרון ואני נשבע שאין לי אקדח לא,אין לי אקדח לא,אין לי אקדח ~ בעיקרון זה חוזר כל הקטע האחרון ליתיום. אני כל כך שמח בגלל שהיום מצאתי את החברים שלי הם בראש שלי אני כל כך מכוער, אבל זה בסדר,כי גם אתה שברנו את המראות בוקר יום ראשון זה כל יום למה שחשוב לי (לא מצאתי דרך טובה לתרגם את המשפט הזה,אז מצטערת חשבתי אולי זה יכול להיות "יום ראשון בבוקר הוא עוד יום בשבילי,וזה לא ממש משנה לי" אבל,לא יוטדעת) ואני לא מפחד. מדליק את הנרות שלי במבוכה (או הלם) כי מצאתי את אלוהים. היי היי היי אני כל כך בודד אבל זה בסדר גילחתי את הראש שלי ואני לא עצוב ורק אולי אני האשם (גם פה הייתה לי קצת בעיה אם זה "בכל מה ששמעתי" או "לפי מה ששמעתי") אבל אני לא בטוח. אני כל כך נרגש אני לא יכול לחכות לפגוש אותך שם אבל לא אכפת לי אני כל כך חרמן אבל זה בסדר הרצון שלי טוב היי היי היי אני אוהב (מחבב,אם לדייק) את זה-אני לא הולך להישבר אני מתגעגע אלייך-אני לא הולך להישבר אני אוהב אותך- אני לא הולך להישבר אני הרגתי אותך- אני לא הולך להישבר ~ וגם זה חוזר בבקשה.^^

למעלה