בקשה חשובה

chris benoit1

New member
בקשה חשובה

מישהו יכול בבקשה לתרגם לי את השיר in the end? תודה מראש לכל העוזרים בדבר

noam the ninja

New member
למה?

(It starts with) One thing / I don’t know why It doesn’t even matter how hard you try Keep that in mind / I designed this rhyme To explain in due time זה מתחיל עם דבר אחד אני לא יודע למה זה לא משנה כמה קשה אתה מנסה תזכור שעיצבתי את החרוז הזה שיסביר למרות הזמן (או משהו כזה, אני לא בטוח) All I know time is a valuable thing Watch it fly by as the pendulum swings Watch it count down to the end of the day The clock ticks life away כל מה שאני יודע זמן זה דבר זמין תראה איך הוא עף כמו שהמטוטלת מתנדנדת תראה איך הוא סופר אחורה עד לסוף היום השעון מתקתק והחיים עוברים It’s so unreal Didn’t look out below Watch the time go right out the window Trying to hold on / but didn’t even know Wasted it all just tO Watch you go זה כל כך לא מציאותי לא הסתכלתי למטה רואה את הזמן הולך ישר דרך החלון מנסה להיאחז אבל בכלל לא ידעתי שביזבזתי הכל רק כדי לראות אותך הולך I kept everything inside and even though I tried / it all fell apart What it meant to me / will eventually / be a memory / of a time when I tried so hard שמרתי הכל בפנים ולמרות שניסיתי הכל התפרק מה שזה אמר לי לבסוף יהיה זיכרון מזמן שבו ניסיתי כל כך חזק And got so far But in the end It doesn't even matter I had to fall To lose it all But in the end It doesn't even matter והגעתי כל כך רחוק אבל בסוף זה בכלל לא משנה הייתי חייב ליפול כדי לאבד הכל אבל בסוף זה בכלל לא משנה One thing / I don’t know why It doesn’t even matter how hard you try Keep that in mind / I designed this rhyme To remind myself how I tried so hard דבר אחד אני לא יודע למה זה לא משנה בכלל כמה קשה אתה מנסה תזכור שעיצבתי את החרוז הזה להזכיר לעצמי איך ניסיתי כל כך חזק In spite of the way you were mocking me Acting like I was part of your property Remembering all the times you fought with me I’m surprised it got so (far) למרות הדרך שבה לעגת לי התנהגת כאילו הייתי הרכוש שלך זכרתי את כל הפעמים שבהן נלחמת איתי אני מופתע שזה הגיע כל כך רחוק Things aren’t the way they were before You wouldn’t even recognize me anymore Not that you knew me back then But it all comes back to me In the end הדברים כבר לא מה שהם היו פעם אתה אפילו לא מזהה אותי יותר לא זה שהכרת אותי אז אבל הכל חוזר אלי בסוף You kept everything inside and even though I tried / it all fell apart What it meant to me / will eventually / be a memory / of a time when I שמרת הכל בפנים ולמרות שניסיתי הכל התפרק מה שזה אמר לי שלבסוף זה יהיה זיכרון מתקופה שבה אני I tried so hard ניסיתי כל כך חזק And got so far But in the end It doesn’t even matter I had to fall To lose it all But in the end It doesn’t even matter והגעתי כל כך רחוק אבל בסוף זה בכלל לא משנה הייתי חייב ליפול כדי לאבד הכל אבל בסוף זה בכלל לא משנה I’ve put my trust in you Pushed as far as I can go And for all this נתתי בך אמון דחפתי הכי רחוק שאני יכול וכל זה There’s only one thing you should know זה רק דבר אחד שאתה צריך לדעת I’ve put my trust in you Pushed as far as I can go And for all this There’s only one thing you should know נתתי בך אמון דחפתי הכי רחוק שאני יכול וכל זה זה רק דבר אחד שאתה צריך לדעת I tried so hard And got so far But in the end It doesn’t even matter I had to fall To lose it all But in the end It doesn’t even matter ניסיתי כל כך חזק והגעתי כל כך רחוק אבל בסוף זה בכלל לא משנה הייתי חייב ליפול כדי לאבד הכל אבל בסוף זה בכלל לא משנה זה הכל... בשביל מה את\ה צריך\ה את זה?

DeadPoetic

New member
*מקפיצה

דפנה תעזור לך, היא מקשיבה בשיעורי ספרות

phoenixTheGod

New member
טוב אני אסביר

ורק הבהרה קטנה, זה שיר ככה שכל אחד יכול לפרש את זה בצורה שונה. אז השיר מדבר על הזמן הרב בו האיש ניסה להגיע אל ליבה של האישה, לגעת בה, עבר כ"כ הרבה זמן, "כמו תקתוק של שעון" אבל האישה לא "שמה עליו" , ומה האישה עשתה? שיחקה איתו, התיחסה אליו כזבל. איזשהו חפץ שאפשר להשתמש בו. בשלב מסויים זה כנראה הגיע לכדי מריבה, משום שהיא לא מתיחסת אליו. האיש ניסה להשתנות, להשתפר רק בשבילה, להחזיק הכל בשבילה, הוא נתן בה את כל האמון שלו. אבל היא הרסה הכל. הוא ניסה הכל למענה, אבל זה לא הלך. לא משנה כמה. זהו, נראה לי לפחות ככה.

phoenixTheGod

New member
טוב אני אסביר

ורק הבהרה קטנה, זה שיר ככה שכל אחד יכול לפרש את זה בצורה שונה. אז השיר מדבר על הזמן הרב בו האיש ניסה להגיע אל ליבה של האישה, לגעת בה, עבר כ"כ הרבה זמן, "כמו תקתוק של שעון" אבל האישה לא "שמה עליו" , ומה האישה עשתה? שיחקה איתו, התיחסה אליו כזבל. איזשהו חפץ שאפשר להשתמש בו. בשלב מסויים זה כנראה הגיע לכדי מריבה, משום שהיא לא מתיחסת אליו. האיש ניסה להשתנות, להשתפר רק בשבילה, להחזיק הכל בשבילה, הוא נתן בה את כל האמון שלו. אבל היא הרסה הכל. הוא ניסה הכל למענה, אבל זה לא הלך. לא משנה כמה. זהו, נראה לי לפחות ככה.

phoenixTheGod

New member
תקפוץ כבר!!!!!!!!@#@#!@

י'חתיכת תפוז רקוב עם תולעים (לא בפה שלי). סוקה

למעלה