בקשה חשובה!!!!

בקשה חשובה!!!!

התחלתי לטפל בהתנדבות בילדה עם תסמונת דאון, שמאוהבת בבע"ח ההורים שלה אינם בעלי אמצעי כלכלי על מנת לקנות לה כלב/חתול/אוגר או כל בע"ח אחר כי האחזקה שלו יקרה. החלטתי שאני אקנה לה דגים ואקווריום, אבל אקווריום בגודל הדרוש (בערך 70 ס"מ) עולה הרבה כסף (את הדגים והציוד המכני אני מוכנה לקנות) רציתי רק לשאול אם יש פה מישהו (או מישהו שאתם מכירים) שמוכן לתרום אקווריום בגודל זה (או אפילו למכור במחיר סימלי) שבבקשה ייפנו אלי במסרים. אני יעשה הכל כדי לגרום לה לחייך!

עץ ועצה

New member
מנסה לשכנע את ההורים שלי

יש אקווריום ביולוגי ענק עם כל הציוד שעומד שומם כבר שנתיים.קצת קשה להם להפרד ממנו,אבל תני לי כמה ימים,מקווה לעזור.

וואו תודה!

גם אני ממשיכה לחפש או אולי לקנות יד שנייה, על מנת לתת לה. יש לה בקרוב יום הולדת ואני ממש רוצה להפתיע אותה עם אקווריום צבעוני ויפה

tamirzak1

New member
השאלה היא , אולי עדיף בעל חיים

שניתן להחזיק,ללטף ולחבק,מאשר דגים שניתן לראותם בלבד,אך לא להשתמש איתם? אקוואריום זה יותר לקישוט ולצפיה ואוגרים ושרקנים וכו' הם גם למגע ולמשחק. זוהיא רק תהייה ושאלה. אם הילדה עדיין מעדיפה דגים,רצונה הוא כבודה.

רותם111

New member
תמיר יקר, השאלה אם הילדה מספיק

עדינה ומודעת כדי לטפל בשרקן /אוגר. אני כותבת מנסיון היות ואני כל פעם צריכה לחלץ את השרקן המסכן שלנו מידיו של הבן שלי.

הילדה אינה יכולה להחזיק

בבעלי חיים בעלי פרווה בביתה מפי שיש לה אסטמה. לכן בשיחה עם הוריה החלטנו שעדיף שזה יהיה דגים. ההורים ואנכי נקנה את הדגים אבל האקווריום עצמו סיפור יקר. לכן פניתי הנה בתקווה שתוכלו לעזור לנו.

תימולש

New member
ביקשתי ממנהל פורום דגים אישור

לפרסום הבקשה אצלו בפורום,אני אעדכן לגבי התשובה.

תימולש

New member
אוּשָר!בקשה נכתבה בפורום וכן שלחתי

פנייה לחברה שמוכרת דגים המפרסמת את עצמה בפורום.

באסטר1

New member
יש לי אקווריום מתנה

הוא קצת גדול...1.20 ס''מ (שזה מטר עשרים) צריך רק לתקן בו זכוכית שזה 200 שקל. פילטר יש לי חצץ אין שזה כמה גרושים שאפשר אפילו לשים טוף שזה 20 שקל. גוף חימום יש לקיץ וגם אבן אוויר עם משאבת אוויר יש. אם את בכל זאת מצליחה להשיכ 70 ס''מ יש לי סטנד לזה ואני נותן אותו מתנה. דברו איתי במייל אם אתם רוצים: [email protected]

תימולש

New member
היום אני אשת בשורות טובות,איזה כיף!

כמו שציינתי קודם,פניתי לפורום דגים של תפוז,יחד עם זאת פניתי לחברה המפרסמת את עצמה בפורום - אקווה גן ולהלן תגובתם=צלי ערב טוב קיבלתי את בקשתך במקרה ולא תקבלי אקווריום מחברי הפורום שהציעו את עצמם ראי עניין זה סגור ותקבלי ממני אקווריום כולל כל הציוד הנידרש להחזקת דגי זהב למינהם שהם הדגים היותר עמידים בעיקר לבעיה שאת נימצאת בה הודיע לי בזריזות לפני החג . צלי אקווה גן. וואלה אני מאושרת! לילה מקסים לכולם

בעקרון היו לה דגי זהב

שקניתי לה לפני חצי שנה והיא השתעממה מהם מאוד מהר. ובנוסף לפי מה שהבהתי אקווריום לדגי זהב זה אקווריום עגול שכזה שהוא ממש לא טוב לדגים. החלטתי שהפעם אני משקיעה באקווריום הזה את הלב. כבר דיברתי עם כמה חנויות בסביבה שמוכנות לתרום דגים צבעונים ויפים (דגי תוכי, ציקלדים וכו') אלו דגים ממש יפים, ואני כמון יעזור לה לגדלם בצורה נכונה. אם הצעתו של באסטר עדיין רלוונטית אני אשמח לקבל את האקווריום הנ"ל ולבצע בו את התיקונים הדרושים (למרות גודלו) באמת תודה תימלוש אני ממש מעריכה את מה שעשית מי ייתן ויהיו עוד אנשים כמוך וכמו שאר חברי הפורום סביבנו! תודה לכולם שהצלחתם לעזור לי לגרום לילדונת לחייך!

באסטר1

New member
האקווריום כמט 400 ליטר

זה ממש גדול רצוי שתמצאו לו מקום לפני אם אכן אתם רוצות אותו. אני גר בראשון לציון אם זה קרוב לך... בנוסף עם תצטרכי צמחי פלסטיק יש לי כ9 כולל צמח דשא כזה שאתן במתנה גם.

בעקרון אין בעייה עם מקום אצלה בחדר

(אין לה יותר מדי רהיטים) אבל איני יכולה להוציא יותר מדי כסף

שי ז.

New member
אקוריום כזה מלא שוקל כחצי טון

אי אפשר לשים אותו על כל שולחן.

יש לה שולחן ממש גדול שהבאתי לה

ועל השולחן הזה היה אצלי בבית אקווריום 2 מטר מלא במים ובדגים

אז גם לי יש הודעה שקשורה לבעלי חיים

יש לי ארנבון חמוד ששמו בישראל בני. יש לי אותו לכמה ימים סתם כדי שהילדים שלי ישחקו איתו, ואחרי זה אני הולכת לתת אותו למשק החי כאן בקיבוץ. במידה ויש משפחה שרוצה לאמץ אותו אני אתן אותו בשמחה.

יש לנו בעייה קטנה

דיברתי עם האחראי מאקווה גן. הוא שמח לתרום בשבילנו את האקווריום אבל יש לנו בעיית שינוע. החנות נמצאת ליד מודיעין והרכב שלי שבק חיים, מאוד הייתי רוצה לקחת את הילדונת איתי לשם, אבל החלטתי שאני רוצה להפתיע אותה עם האקווריום כשהיא תגיע מהגן. אז יש לי בעיית שינוע ואין לי מושג איך אני יוכל להביא את האקווריום אל הילדונת הביתה. יש פה מישהו שמוכן לעזור?

למעלה