בקשה חשובה

מיצי007

New member
בקשה חשובה

חברות הפורום היקרות,יש לי בקשה קטנה. האם אתן יכולות לרשום לי את שמות הקליפים שנעשו על ידיכן
כי אני כמעט בטוחה שיש לי אותם על המחשב אבל אני לא מוצאת אותם! את כל הקליפים שעשיתן בבקשה.

ayaliar

Well-known member
מיצי אני עשיתי רק אחד

אבל את תאהבי אותו נראה לי. קוראים לו Wonderful והוא מוקדש כולו לאמט. האמת שהוא מוקדש לפיטר אבל הוא עוסק כולו באמט. והשיר פשוט מושלם. רוצה שאני אשלח לך אותו? muhahahahahaha

netaK

New member
המממ לי יש...

i miss you ואחד שנקרא melody 3 כי 3 פעמים הייתי צריכה להכין אותו

רינת4

New member
אממממ...זה על

עונה 2- למעשה סוף עונה 2, הפרידה הכואבת והסיבה, לצלילי השיר love song של ה-cure. ובנימה זו - תנו לי להמליץ. לכם על משהו בכלל לא קשור: קניון איילון ברמת גן. אמנם קומה אחת, אבל יש הרבה מה לעשות שם. 3 שעות וחצי הסתובבצתי שם ולא הספקתי לראות הכל. אה כן- ו"אספרסו קפה" אני חושבת- גם כן מומץ בחום רב!
(סתם התלהבתי כי זו פעם ראשונה שביקרתי לי שם...)

מיצי007

New member
פעם ראשונה בקניון איילון../images/Emo35.gif

בתור אחת שגרה ברמת גן,אני יכולה להגיד שהוא מאוס ומעצבן ואין בו הרבה בכלל... אבל זאת רק אני שהייתה שם יותר מ100 פעם כבר,יכול שזה בגלל זה.

רינת4

New member
חחחחחחחח...כן.

אני מניחה שזה בגלל שהייתי שם פעם ראשונה. זה כמו שיש אנשים9 שחושבים שעזריאלי זה מקום ענד ונחמד ויש בו הרבה דברים. בשבילי זה אחד הקניונים המשעממים ביותר שיש ואי אפשר לקנות שם כלום! בכל יקר כאילו כולם מיליונרים שכרגע זכו בלוטו. שונאת את עזריאלי.

netaK

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאיילון סאקס ../images/Emo3.gif

אמממם.. אז ככה...

picture of you i'll be there for you absolutly everybody b&j s3 (when you're looking like that) kiss me בוא truely madly deeply clocks played-a-live כמו שרואים ממש התלהבתי כשגיליתי שיש לי את התוכנה הזאת במחשב
זהו- עכשיו זה נפסק

למעלה