בקשה חשובה!!!

KOBINET

New member
בקשה חשובה!!!

המורה שלנו בספרות הסכימה ללמד אותנו את השירים של אפשרת מישורי ומה המסרים שנובעים מהם. בבקשה, כתבו לי כמה שיותר שירים שלה(שיהיו מדויקים מילה במילה, זה חשוב) בתודה קובי

alinali

New member
יש לי את הספר שלה..אז..

יש לי את הספר: "הפה הפיזי-אפרת מישורי" ואני אכתוב לך כמה שירים: שם השיר: "אם". השיר עצמו: אם אינך אמי- מה את כן? אם אינך עמי- איפה את? סוף השיר..יש לה שירים ארוכים מאוד ואין לי כח להתחיל לכתוב אותם.. שיר נוסף: "אני בוכה" התוכן: אני בוכה כי משהו בי עוד מתחנן לומר את מה שאני אומרת סוף!! שיר:"העץ" התוכן: העץ חי בשלום עם העיניים שלו סוף!! נראה לי שזה יספיק לבינתיים..יש עוד שיר יפה ומטוטמם מאוד שלה ואני אכתוב אותו יותר מאוחר..

alinali

New member
.....{ברגע שנכנסת}

ברגע שנכנסתי פנימה הכל התייצב במקום המיועד. מתחת לכיסא רבץ כיסא ומתחת למלה עין נפקחה עין ישבת מולי ומתחת לכיסא שמתחת לישיבה עדיין ישבת מולי. חייכת אלי ומתחת לחיוך שמתחת לפה עדיין חייכת אלי. לא מצאת מלים מתחת למלים. כשיצאתי, באמת יצאתי, ולשעה קלה נמתח אותו החדר אל העולם הכפול עד שבא האיש הרע ועשה: פו נכון שזה השיר הכי מטומטם ששמעתם בחיים שלכם?!?!

LoLo16

New member
../images/Emo63.gifשירי אפרת מישורי../images/Emo63.gif

תמיד יש מישהו בבית תמיד יש מישהו בבית תמיד יש מישהו בבית תמיד יש מישהו בבית יעקב? יעקב? תמיד יש מישהו בבית תמיד יש מישהו בבית תמיד יש מישהו בבית תמיד יש מישהו בבית נמרוד? נמרוד? תמיד יש מישהו בבית תמיד יש מישהו בבית תמיד יש מישהו בבית תמיד יש מישהו בבית אין כאן איש מלבדי. __________________ אני בחיבור? כן, את בחיבור. אני בחיבור? כן, את בחיבור. אני בחיבור? כן, את בחיבור. אני בחיבור? כן, את בחיבור. אני בחיבור? כן, את בחיבור. אני בחיבור? כן, את בחיבור. אני בחיבור? כן, את בחיבור. אני בחיבור? לא, את לא. _______________ כדורים אין לי הרבה מה להגיד לכם, תתגלגלו.

יש לי שאלה אליכם../images/Emo12.gif

למה ל ע ז א ז ל קניתם את הספר של אפשרת מישורי
משעמם לכם??? האישה הזאת לא שפויה!
לא ידעתי בכלל שהיא הוציאה ספר!

Human Nature

New member
כן, אפרת היא משוררת 'ותיקה'.

אני חושב שיש להּ יותר מספר שירים אחד. בקשר לשפיות שלהּ- וול, התווכחתי על זה מספר פעמים בפורום. זה שהמילים של השירים הן מוזרות, לא מעיד על השפיות שלהּ. אבל לא משנה

KOBINET

New member
תודה לכולם

בשיעור ספרות ננתח את השירים שלה וזה יהיה קשה בקיצר תודה רבה קובי

Human Nature

New member
אגב,

אסור להּ יהיה ללמּד את השּירים אם הם לא יהיו מנֻקּדים. סתם לידע כללי- אם היא תעשה לכם בוחן ולא יתחשּק לכם לעשותו

מקפיצה מקפיצה ../images/Emo45.gif

תקפוץץץץץץץ כדי שכוווווווולם יראו את החתימה שלי!!!! אני פשוט מאוד *אוהבת* את אפרת מישורי נו אז מה שהיא קצת חולה??? היא בנאדם מדהים אפרת אם את קוראת את בחיבור אצלי תמיד!

למעלה