בקשה חשובה

Mr SuTuL

New member
בקשה חשובה

אני צריך את דעתכם בשני נושאים (תהייו רציניים בבקשה זה לפרוייקט חשוב) (כן תהיו רציינים! אל תעשו דווקא בגלל שביקשתי) (תודה :) ) אז ככה שני שאלות שאני מבקש עליהם תשובה: 1. אם מישהו (הרבה מישהוהים :) ) יכולים לספר קצת על ההיסטוריה של ההיפ הופ איך הכל התחיל מתי וכאלה 2. איך לדעתכם צריכה להיראות תרבות ההיפ הופ ומה חסר בתרבות ההיפ הופ הישראלית (מה צריך לשנות / להוסיף) תודה רבה מראש לכל מי שישתף פעולה.

MoR GarGi

New member
בקשר לראשונה...

יש למעלה בטאג ליין כל מיני דברים (השורה הזאת שרצה...)

ככה...

לגבי 1 - אתר ממש טוב שפורסם פה לפני בערך חודש: קו הזמנים של ההיפהופ - למטה בקישורים. לגבי 2 - אני לא יודעת להגיד לך מה חסר בתרבות ההיפהופ הישראלית, אבל אני יודעת מה יש יותר מדיי - דברים סטייל playa's. דוגמא מובהקת - סאבלימינל. ולאו דווקא מ"האור והצל", אלא גם מ"האור מציון". עוד לפני כל הגל של סאב, השמעתי לחברה שלי את הדיסק החדש שקניתי - "האור והצל". הדיסק רץ כשעבדנו על משהו ואז הגענו לשיר "תני לי". איך שהיא שמעה את השיר הזה היא פשוט לא רצתה לשמוע אותו. ואני דיי מבינה אותה. אני פשוט לא מתייחסת לזה אבל יש הרבה שזה מזיז להן, ובתור אחת שדיי מסתכלת על זה מהצד - זה פשוט דבילי! אני מאמינה שאני לא צריכה להרחיב יותר מדיי, אבל אם כן - just say so... מקווה שעזרתי...

Mr SuTuL

New member
תודה רבה

עוד מישהו אולי? מישהו שיודע קצת באיזה תקופה הכל התחיל.. (אל תגידו לי בארצות הברית בימי העבדות.. אני צריך קצת יותר מפורט בערך תווך שנים)

Mr SuTuL

New member
סוף סוף מישהו מתעניין

סוף סוף מישהו מתעניין במגרפה שלי! אז ככה בידיוק השבוע הוספתי צ'יינצ'ר ל12 דיסקים ומגבר כולל סאב חדש ככה שהמחיר עלה, צור איתי קשר באמצעות האכנולוגיה החדישה ושמשוכללת שנקראת מסרים אישיים! (זאת נקראת הקפצה סמויה :) )

למעלה