בקשה חשובה מאוד אפשר בבקשה תרגום לשיר the way i am?
U Under the GUN New member 31/10/06 #3 לנה! תהי נחמדה לאנשים חדשים במיוחד אם הם אוהבים רסלינג איכותי אסור לתת בפורום תרגומים/ליריקסים של שירים, בגלל כל הקטע של הפרת זכויות יוצרים ושיט
לנה! תהי נחמדה לאנשים חדשים במיוחד אם הם אוהבים רסלינג איכותי אסור לתת בפורום תרגומים/ליריקסים של שירים, בגלל כל הקטע של הפרת זכויות יוצרים ושיט
U Under the GUN New member 31/10/06 #4 חוצמזה ששירים של אמ לא שווים כלום בעברית* במיוחד בגלל שיש שם הרבה משחקי מילים ופתגמים ושנינות לדוגמה Damn! How Much damage can you do with a pen לעזאזל! כמה נזק אתה יכול לעשות עם עט? קפיש?
חוצמזה ששירים של אמ לא שווים כלום בעברית* במיוחד בגלל שיש שם הרבה משחקי מילים ופתגמים ושנינות לדוגמה Damn! How Much damage can you do with a pen לעזאזל! כמה נזק אתה יכול לעשות עם עט? קפיש?
G galileho New member 31/10/06 #6 אנחנו לא הפורומים האחרים אנחנו מיוחדים =] או שזה היה מוזרים? oh well
פ פאנקיסטיתXקור New member 1/11/06 #7 לאלאלא../images/Emo110.gif אנחנו מיוחדים *עושה תנועות של מוגבלת*
U Under the GUN New member 2/11/06 #9 היא נאבדה לי!!! אז קניתי עוד אחת ואז גם היא נאבדה לי אז קניתי עוד 2 והם בנתיים אצלי.. נראה מה יקרה להם והדבקת את הפצ' שלי?! ולנה גם את הדבקת?!
היא נאבדה לי!!! אז קניתי עוד אחת ואז גם היא נאבדה לי אז קניתי עוד 2 והם בנתיים אצלי.. נראה מה יקרה להם והדבקת את הפצ' שלי?! ולנה גם את הדבקת?!