בקשה חשובה מאוד!

shawn 1

New member
בקשה חשובה מאוד!

מישהו בבקשה יכול לספר לי מה קרה בפרק 2 של עונה 2?? אתמול הפרק הזה היה ביס וויקאנד בש.ח. ואני פיספסתי אותו.... תודה מראש!!

shawn 1

New member
??

ובבקשה, אם תוכלו, תביאו בבקשה את כול הפרטים מאותו פרק....

prins2

New member
פרק 2 עונה 2

אז בפרק של אתמול קרו מס' דברים סת וריאן נרשמו לביצפר..הם פגשו את סאמר ומריסה, מריסה באה לריאן וחיבקה אותו לא כמו סאמר שהלכה מבלי להסתכל לאחור.סת פתח מועדון קומיקס שבו היו חברים רק הוא וריאן עד שזאק -החבר הנוחכי של סאמר הצטרף. מסתבר שדי.גיי ומריסה היו חברים כל הקיץ וריאן רואה אותם מתנשקים אחרי שמריסה אמרה לו שאין לה חבר והוא כועס עליה על שהיא שיקרה לו. הראו בפרק את הקרבנל השנתי שבו סאמר דוחה את סת והולכת עם זאק ריאן דוחה את מריסה והמתח (ממש מתח..) היה שעצרו את כיילב בבית של קירסטן וסנדי על שוחד. וגם היילי עזבה את גיימי לטובת עבודה טובה ביפן. ריאן מדבר עם המנהלת של הביצפר (או משו כזה) והיא מציעה לו להיות אדריכל כי הוא ממש מתמצה בתחום.. ולא נראה לי שזה ממש חשוב ..סנדי וקירסטן פיתרו את האדריכל שלהם כי הוא עבד עליהם בעיניים ותטה בחישוביים וסתם שבר קיר ודרש על זה כסף.

shawn 1

New member
אמממ

דבר ראשון, תודה!!! דבר שני, 1- די ג'יי זה הגנן שהיה בביתה של מריסה כשסאמר ומריסה השתזפו בחצרה?? ובכלל מריסה הסתכלה על הבחור כאילו היא לא מכירה אותו, פתאום היא הייתה חברה שלו כול הקיץ?? 2- אני לא כ"כ זוכר מהעונה ה1, למה בדיוק רוצים לעשות (כנראה) משפטט לכיילב ובכלל למה עצרו אותו? ולמה עצרו את סנדי? על איזה שוחד? ושוב תודה, וגם בלי שפוילרים (בשבילי) לשאר העונה ה2...

shawn 1

New member
אהה, גם

אז עכשיו בחור בשם זאק הוא החבר של סאמר?? חבר-חבר? או ידיד טוב?? ועכשיו סת' כלום בשביל סאמר?? תודה שוב...

shawn 1

New member
עוד משו קטנטן...

הפרק ה2 הזה מתחיל בכך ש מראים את סת' וראיין מדברים על החזרה לביה"ס וסת' אומר שהוא לא מתכוון ללכת??

TheCharm

New member
תשובות

1- כן. היא עשתה כאילו היא לא מכירה אותו (ולמען האמת היא דיי בהתה בו בפרק הראשון, זה לא ממש מעיד כאילו היא לא מכירה אותו, היא רק שיחקה עם סאמר) 2- לא עצרו את סנדי, עצרו את כיילב. מאז שהוא עשה כל מיני דברים מלוכלכים בעונה הראשונה (מה שהוא עשה עם המסעדה של סנדי וג'ימי למשל) עוקבים אחריו ובמהלך אחד המארבים גילו שהוא כנראה נותן שוחד לאיזה אישה חשובה אחת או משהו
3- זאק הוא החבר של סאמר. לא חבר מאוד רציני, כן בחור שבמערכת יחסים עם סאמר. 4- כן

shawn 1

New member
לא הבנתי את העניין של כיילב וסנדי..

מה בדיוק ידע או גילה כיילב על המסעדה של סנדי וג'ימי... אףפעם לא הבנתי את זה.... ואם לא עצרו את סנדי אז מה קרה לו? לא עצרו אותו על שוחד או מה.... לא הבנתי... מה הוא עשה לא טוב??

RoySupernova

New member
אף אחד לא עצר אותו

הוא אמר שהוא העורך דין שלו וליווה אותו לתחנת המשטרה ומישו אחר יסביר לך על המסעדה.. אני כבר בקושי זוכר..

shawn 1

New member
אממ..

זה מה שכתבו למעלה: "... עצרו את כיילב בבית של קירסטן וסנדי על שוחד..." . זה מה שקרה? אז אני רוצה להבין, באה המשטרה לעצור את כיילב על ?? וסנדי אמר למשטרה לא לעצור את כיילב כי הוא (סנדי) ערוך הדין שלו והוא יילך איתו לתחנת המשטרה?? תודה שוב מראש!

shawn 1

New member
לסיכום

בבקשה בבקשה ( פעם אחרונה שאשאל) מישו יכול בלי ספוילרים מפרק 2 עונה 2 ומעלה לספר לי על כיילב ועל הבעיות שעשה מהמסעדה של סנדי וג'ימי מהעונה ה1? כי אני די התבלבלתי...

דנדן182

New member
ככה

לפי מה שהבנתי, לא ממש אמורים להבין כבר בפרק השני מה הסיבה שבגללה עוצרים את כיילב, אתה מגלה את זה בהמשך, אבל בפרק השני כיילב אומר שמאשימים אותו שהוא העביר כספים מהחברה שלו לאנשים חשובים - כלומר שוחד. הוא מתייעץ עם סנדי בגלל שהוא עורך דין אבל סנדי עצמו לא עשה כלום, הוא רק שואל את כיילב איך הכסף הגיע לאנשים האלה וכיילב משקר ואומר שאין לו מושג. בהמשך אתה תגלה מה המטרה של הכספים האלה שכיילב משלם ולמי הם מגיעים. סבלנות, הכל יהיה ברור בהמשך.

למעלה